8.2.18

Μόνο για κορίτσια - Ανοίγει resort σε νησί όπου θα απαγορεύονται οι άνδρες

Πολλές φορές θα έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου.
Να πας ένα ταξίδι και να μην βλέπεις κανέναν, μακριά από ότι σε κουράζει.
Ή ακόμη καλύτερα, δεν θα ήθελες να εξαφανιστούν τα αγόρια και να έχεις την ησυχία σου έτσι για λίγες μέρες;
Κάπου, μόνη σου ή με τις φίλες σου, να ηρεμήσεις και να περάσεις καλά. Χωρίς αγόρια και χωρίς συζητήσεις γι’ αυτά.
Τώρα έχεις αυτή τη δυνατότητα.
Ένα νέο resort σε ένα νησί στις ακτές της Φινλανδίας δεν θα επιτρέπει… άνδρες.
Η Kristina Roth, ιδρυτής του SuperShe, αποφάσισε να φτιάξει ένα μέρος μόνο για κορίτσια, όπως αναφέρει στη New York Post.
Η Kristina, μετά από κάποιες διακοπές της, συνειδητοποίησε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να πάνε πουθενά χωρίς να επεμβαίνουν οι άνδρες, χαλώντας την καλή τους διάθεση. «Όταν περνάει ένα ωραίο αγόρι, οι γυναίκες βάζουν κραγιόν. Η ιδέα είναι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, μην προσπαθείς να ανεβάσεις τις ορμόνες σου», προσθέτει.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο του SuperShe, το resort θα ανοίξει τον προσεχές Ιούνιο, αλλά αν θέλεις να πας, θα πρέπει να κάνεις αίτηση για να γίνεις «αποκλειστικό μέλος» αρκετό καιρό πριν. Πηγή ανέφερε στο Cosmopolitan ότι είναι all-inclusive και η τιμή του ξεκινά από 3.500 δολάρια την εβδομάδα.
Όσον αφορά στη διαδικασία, πρέπει να κάνεις μια αίτηση και συνέντευξη με την Kristina μέσω Skype. Όπως γίνεται με το ιδιωτικό κλάμπ Soho House στη Νέα Υόρκη.
Στo SuperShe απαγορεύονται ακόμη οι διάφορες ουσίες και το αλκοόλ ώστε να επικεντρωθεί η γυναίκα στην υγεία και την ευεξία της, μακριά από εξαρτήσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου