8.2.18

Κατάθεση - προσβολή για Καραμανλή

Εμένα από όλα τα ωραία που έχουν πει οι κουκουλοφόροι προστατευόμενοι μάρτυρες εκείνο που μου αρέσει είναι το σκέλος εκείνο που αφορά την υποτιθέμενη δωροδοκία Αβραμόπουλου για τα εμβόλια της γρίπης. Καταθέτει επί λέξει ο μάρτυρας ότι «ο υπουργός Δημ. Αβραμόπουλος παρέσυρε (!!!) τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή ο οποίος τελούσε εν αγνοία (!!!!!!) να εξαγγείλει ότι η Ελλάδα έπρεπε να παραγγείλει πανδημικά εμβόλια για το σύνολο του πληθυσμού».
Τι μας λέει εμμέσως ο κουκουλοφόρος; 
Τα εξής εξωπραγματικά, έως και εξοργιστικά αφελή:
1. Ο επί 5½ χρόνια πρωθυπουργός της χώρας ήταν ένα πρόσωπο ευάλωτο, χωρίς αξιολογική κρίση, χωρίς ικανότητα ανάλυσης, χωρίς προσλαμβάνουσες και χωρίς τη δυνατότητα ταυτόχρονα να αναλύει, να κρίνει και να αποφασίζει.
 
2. Ο επί 5½ χρόνια πρωθυπουργός της χώρας δεν είχε εικόνα του τι συνέβαινε εκείνη την εποχή παγκοσμίως, και στη χώρα, ότι δηλαδή πέθαιναν άνθρωποι από τη γρίπη των πτηνών και η κυβέρνηση όφειλε να προστατεύσει, αν όχι το σύνολο του πληθυσμού, τουλάχιστον τις ευάλωτες ομάδες του, για να μην εξαπλωθεί η επιδημία.
Αν όλα αυτά λέχθηκαν από τον κουκουλοφόρο, προφανώς κατόπιν υποδείξεως (βρωμάει το πράγμα από μακριά...), προκειμένου να επωμισθεί όλη την ευθύνη ο... σατανικός Αβραμόπουλος, νομίζω ότι αν ήμουν Καραμανλής σήμερα κιόλας θα έκανα τεράστιο πανικό για όσα προσβλητικά αναφέρονται για μένα στη δικογραφία.
Αλλά επειδή δεν είμαι, και ούτε και πρόκειται να γίνω, νομίζω ότι είναι φανερό και από αυτό το θέμα πώς και γιατί η χώρα οδηγήθηκε στα βράχια επί των ημερών του και εκείνος επέλεξε να δραπετεύσει από την εξουσία για να απολαύσει εκ του μακρόθεν τα αποτελέσματα της πολιτικής του...
 
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου