25.2.18

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ...

Ποιο είναι το σκάνδαλο ; 
Να πεθαίνεις σε ένα νησί και να μην βρίσκεται ενας γιατρός να σε βοηθήσει ! 
Να βρίσκεις το γιατρό να σε χειρουργήσει και να σου ζητά τόσα για την πάρτη του , γιατί ξέρει ο εκβιαστής ότι για τη ζωή σου θα πας να τα βρεις παρακαλώντας ! 
Ποιο είναι το σκάνδαλο ; 
Πόσο θέλεις να πληρώσεις ; τόσο με απόδειξη τόσο χωρίς απόδειξη ! Και η απόδειξη να μην εχει καμία σημασία σαν χαρτί ,αλλά τα λεφτά που θα σου κόψει ο γιατρός θα βγάλεις το φαί σου για δυο τρεις μέρες ! Ποιο είναι το σκάνδαλο ; 
Να τριγυρνά η μισή Ελλάδα ξεδοντιασμένη γιατι με τα λεφτά που θέλεις για να φτιάξεις τα δόντια σου.. σπουδάζεις το παιδι σου … ! 
Ποιο είναι το σκάνδαλο ; 
Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και νοσηλευτες , και γιατρούς που σπούδασε το Ελληνικό κράτος με έξοδα του, να περιθάλπουν Γερμανούς και Άγγλους για έναν αξιοπρεπή μισθό ! 
Σκάνδαλο είναι και η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος που πάει σε τσέπες επιτηδείων με πρόσχημα φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις ! 
Όταν η φαρμακευτική εταιρεία πληρώνει με μαύρο χρήμα το γιατρό και όποιον άλλον .., με τον έναν η τον άλλον τρόπο για να προωθήσει τα φάρμακα της ,λέτε μια εταιρία μόνο να κάνει αυτή τη δουλειά ; 
Ε ,λοιπόν φτιάξτε όλο αυτό το σαθρό σύστημα να μπορεί να ανασάνει λιγάκι ο Έλληνας πολίτης πρώτα , και αν στο τέλος βρείτε και κανένα πολιτικό ένοχο … ρίξτε του και εκείνου στα αυτιά ! Μην περιμένετε όμως με τηλεοπτικές εντυπώσεις να μαζέψετε ψήφους και να ξεχνά ο πολίτης τον πόνο του, επειδή στοχεύσατε δήθεν πολύ ψηλά !
 «Πάρε γιατρέ τα γιατρικά και σύρε γιέ μου στη δουλειά σου , τον πόνο πουχω στην καρδία δεν γράφουν γιέ μου τα χαρτιά σου» Ζαγορισιο τραγούδι ….
Θόδωρος Γαλανόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου