25.2.18

ΠΥΛΙΑ - Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τρίπολης

Καλούμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Πυλίας να συμμετάσχουν μαζικά στη μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φλεβάρη ώρα 6 μ.μ. στη Τρίπολη με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού  Τσίπρα στη φιέστα του αναπτυξιακού συνεδρίου, για να εξαγγείλει τα νέα ψέματα περί  "ανάπτυξης" της Πελοποννήσου.
 Ήδη, σε συνεννόηση με άλλους Αγροτικούς Συλλόγους πήραμε αποφάσεις συμμετοχής , ενώ κλιμάκια αγροτών κάνουν περιοδείες στα χωριά καλώντας σε μαζική συμμετοχή.
Ο πρωθυπουργός των φόρων, δεν μπορεί να αποκρύψει την άγρια φορολογία, τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές σε ΕΦΚΑ και  ΕΛΓΑ, τα κάθε είδους παλιά και νέα χαράτσια που σημαίνει πάνω από 60% απώλεια του εισοδήματός μας.
Ο πρωθυπουργός του ψεύδους δεν μπορεί να αποκρύψει το γεγονός ότι οι
μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι βλέπουν το μόχθο τους να μην έχει αντίκρισμα και το εισόδημά τους να μειώνεται σταθερά και δραματικά κάθε χρόνο, ότι οι εργαζόμενοι με τους μειωμένους μισθούς και τις ευέλικτες μορφές εργασίας ζουν στα όρια της φτώχειας, ότι οι αυτοαπασχολούμενοι κλείνουν ο ένας πίσω από τον άλλο τα μαγαζιά τους, ότι οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας.
Χαράζουν το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη εκμετάλλευση των αγροτών και κτηνοτρόφων.
Τα περισσότερα προϊόντα καρκινοβατούν, ενώ το κόστος παραγωγής συνεχώς αυξάνει και οι ζημιές στην παραγωγή είτε δεν καλύπτονται είτε αποζημιώνονται με ψίχουλα από τον αντιδραστικό κανονισμό του ΕΛΓΑ. Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα παλεύει να ανοίξει ο δρόμος για ουσιαστική ανάπτυξη προς όφελος των μικρομεσαίων αγροτών.
Με τη συμμετοχή μας στέλνουμε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η "ανάπτυξή τους" δεν χωράει στις ανάγκες μας, θα μας βρίσκει απέναντί της στους δρόμους του αγώνα διεκδικώντας την επιβίωσή μας με την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου