1.4.18

Το κρουαζιερόπλοιο της «ακολασίας » για 24 ώρες στην Πύλο !!!

 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

Αργά το μεσημέρι αναμένεται να φθάσει στο Λιμάνι της Πύλου το κρουαζιερόπλοιο της «ακολασίας » στο οποίο επιβαίνουν 400 ζευγάρια τα οποία παίρνουν μέρος σε μια κρουαζιέρα απόλυτης ακολασίας, με μοναδικό σκοπό την ανταλλαγή ζευγαριών και τα ατέλειωτα όργια εν πλω .

 Οι 800 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Azmar Quest» είναι πάμπλουτοι Αμερικανοί ιδιοκτήτες και μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων, πασίγνωστα μοντέλα, τεράστια ονόματα της ξένης showbiz και δεκάδες celebrities, που δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία!

Ανάμεσά τους είναι και ονόματα-βόμβα, τα οποία προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό τη συμμετοχή τους στο «καυτό» ταξίδι με το πολυτελές σκάφος, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα  μετά την Καλαμάτα το πλοίο  θα κάνει στάσεις στη Μύκονο, την Πάρο, την Κω, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και θα ολοκληρωθεί στην Τουρκία.

Οι VIP επιβάτες  έχουν προγραμματίσει να λάβουν μέρος σε ένα event που έχει προγραμματισθεί τις  βραδινές ώρες στο συγκρότημα  της  Costa Navarino και  αύριο το πρωί θα  ξεναγηθούν σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους της Μεσσηνίας  ( Ανάκτορα Νέστορα, Αρχαία Μεσσήνη και Επικούρειο Απόλλωνα ) ενώ με Λεωφορεία αρκετοί θα μεταφερθούν στην Καλαμάτα  για να απολαύσουν τις βόλτες τους στην πόλη, να δοκιμάσουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και να πάρουν... δυνάμεις !

Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας περιλαμβάνει χορό και σεξ όλη μέρα και όλη νύχτα σε ένα πάρτι διαρκείας, το οποίο  σταματά μόνο για την ολιγόωρη στάση στο εκάστοτε λιμάνι.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα... παχιά πορτοφόλια των επιβατών  δίνουν ανάσα στις τοπικές οικονομίες  ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα $ 2.500 το άτομο

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου