20.9.18

«Καραμανλική ανταρσία» στην κυβέρνηση

Μπουρλότο έριξε στο Μαξίμου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ η ακραιφνής Καραμανλική, όπως η ίδια δηλώνει, ηγέτιδα της... Νέας Ελληνικής Ορμής και νυν υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο αριστεροδεξιό μόρφωμα που μας τυραννά, Κατερίνα Παπακώστα.
Με αφορμή τον εξευτελισμό της αστυνομίας από τους μπαχαλάκηδες του Ρουβίκωνα ανέφερε ότι προτίθεται να τους στείλει τον λογαριασμό για τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει, ενώ σημείωσε πως η δράση τους προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της με τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές περιουσίας.
Παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως τα ηγετικά στελέχη των μπαχαλάκηδων είναι γνωστά στην
Αστυνομία, επισημαίνοντας πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως είπε στον σχεδιασμό της νέας ηγεσίας του υπουργείου είναι η αναθεώρηση της στρατηγικής φύλαξης στόχων, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Επίσης, τάχθηκε υπέρ της αναθεώρησης του νόμου Παρασκευόπουλου που οδήγησε στην χορήγηση αδειών σε βαρυποινίτες όπως ο Κουφοντίνας.
Δεν ξέρουμε αν είναι εντύπωσή μας αλλά η υπουργός επί της ουσίας ξέσκισε την... ατζέντα ανασφάλειας του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι σίγουρο ότι μετά από τις εμπρηστικές δηλώσεις της προμηνύονται σκηνές απείρου κάλλους στο ΠΡΟ ΠΟ.
Η Παπακώστα θα απαιτεί την σύλληψη των μπαχαλάκηδων, την κατάργηση του νομού Παρασκευόπουλου και την παύση χορήγησης αδειών στον Κουφοντίνα, προτάσσοντας τα ιδεώδη την Καραμανλικής σχόλης σκέψης, με την Γεροβασίλη να χτυπάει το τακούνι στο πάτωμα κραυγάζοντας να κάνει τουμπεκί καθώς είναι φιλοξενούμενη στην λαοπρόβλητη αριστερή κυβέρνηση.
Ε ρε γλέντια που έχουν να κάνουν τα κλεφτρόνια, οι Ρουβίκωνες και οι Κουφοντίνες.
Αναμένουμε εναγωνίως την επίσημη τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ, για το αν συμφωνεί ή όχι με τις θέσεις της κυρίας Παπακώστα.
 
 
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου