" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.1.19

Σε δίκη Άρης Σταθόπουλος και 18 ακόμα ποδοσφαιρικοί παράγοντες

Να παραπεμφθούν σε δίκη 19 πρώην ποδοσφαιρικοί παράγοντες για πλαστές ενημερότητες κατά την περίοδο 2002-2014 πρότειναν  ο Εισαγγελέας Εφετών, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου και το αρμόδιο συμβούλιο.
Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ  Ηρακλής Αντώνη Ρέμου, του πρώην ιδιοκτήτη του Αιγάλεω, Θωμά Μητρόπουλου, αλλά και του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, άλλοτε μέλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και σήμερα δήμαρχος Οιχαλίας Αριστ. Σταθόπουλος.
Απαλλακτική, αντίθετα, ήταν η πρόταση για τους πρώην προέδρους της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, Γιώργο Σαρρή και Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη.
Οι 19 που θα παραπεμφθούν σε δίκη είναι οι:
Αντώνης Ρέμος, Κώστας Χρόνης, Δημήτρης Τούλης, Βαγγέλης Καμπαρντίνας, Γιάννης Ακτύπης, Γιώργος Αναστασιάδης, Γιάννης Μαναράκης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Παναγιώτης Φυντάνης, Τάσος Λουκάς, Γρηγόρης Δράγαζης, Θεόφιλος Βασιλειάδης, Γιάννης Λεβαντίδης, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Θωμάς Μητρόπουλος,  Άρης Σταθόπουλος, Θόδωρος Κουρίδης
και Ανδρέας Καραγκιόζης.
Αν είναι ένοχοι ή θα αθωωθούν θα το κρίνει το δικαστήριο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου