" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.1.19

Παν.Νίκας για πυρηνελαιουργεία: Η εικόνα που επικρατεί είναι απαράδεκτη - Υπεύθυνη η Περιφέρεια !

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν.Νίκας δήλωσε τα εξής σχετικά με την εικόνα που προέρχεται από τη λειτουργία πυρηνελαιουργείων:
«Η εικόνα που επικρατεί είναι απαράδεκτη. Κάποια πυρηνελαιουργεία - όχι όλα - δεν σέβονται το νόμο και δεν τηρούν τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Υπεύθυνος γι' αυτό είναι η Περιφέρεια.
Δεν είναι δυνατόν αεροπλάνα να μην προσγειώνονται εξαιτίας του νέφους, οδηγοί να ταλαιπωρούνται διότι το νέφος κατεβαίνει χαμηλά στον εθνικό δρόμο και οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα πνευμονοπάθειες, να υποφέρουν, επειδή κάποιοι θέλουν να κερδίζουν και να διαχειρίζονται πυρήνα πάρα πολλών ημερών ή και εβδομάδων, δηλαδή σάπιο πυρήνα, ο οποίος δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα».
Ο Δήμαρχος ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος και εάν αυτό δεν συμβεί «να κλείσουν τα πυρηνελαιουργεία, τα οποία συμπεριφέρονται με τέτοιο αντικοινωνικό τρόπο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου