3.1.19

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Ανάστατος ο εμπορικός κόσμος

Με μοναδικό θέμα την υποβάθμιση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με το filiatranews παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Παρασκευάς Παπασταθόπουλος και Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Στην εισήγηση του ο πρόεδρος του τοπικού Χαράλαμπος Καναλουπίτης είπε ότι έχει συνταχθεί ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο θα σταλεί στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και κάλεσε όποιον φορέα επιθυμεί να προσυπογράψει το ψήφισμα. Ο πρόεδρος διάβασε το κείμενο προκειμένου να το ακούσουν τα μέλη του Συμβουλίου αλλά και οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου.
Όλοι ανεξαιρέτως τάχθηκαν υπέρ του ψηφίσματος με τον τοπικό σύμβουλο Γιώργο Κωστάκη να εμφανίζεται αγανακτισμένος με την συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών των Φιλιατρών.
Από την πλευρά της η Ρούλα Μαρκούλια αν και συμφώνησε με το ψήφισμα, φάνηκε ενοχλημένη από την απουσία του αντιδημάρχου Φιλιατρών Βασίλη Παπαθεοδοσίου λέγοντας ότι αισθάνεται σαν γλάστρα από την στιγμή που λείπει τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας. «Θα έπρεπε να ήταν εδώ να δείξουν μια υποστήριξη για τον τόπο των Φιλιατρών και όχι μόνο εμείς 5 άτομα μεταξύ μας».
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από τον Εμπορικό Σύλλογο ενημέρωσε το σώμα ότι την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος θα επιδιώξει συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας στην Πάτρα προκειμένου να ζητηθούν οι λόγοι για όλη αυτή τη υποβάθμιση. Προτάθηκε την επόμενη εβδομάδα μαζί με τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο, τους βουλευτές του νομού να γίνει μια σύσκεψη στα Φιλιατρά για το θέμα προκειμένου να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις και ζήτησε απ’ όλους συμπαράσταση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου