4.1.19

Είδε άσπρη μέρα και η Τριφυλία

Άσπρη μέρα είδε…επιτέλους η Τριφυλία καθώς η ορεινή ζώνη ντύθηκε στα λευκά ενώ χιόνι πέφτει από το μεσημέρι στα όρη της Κυπαρισσίας, στο Ψυχρό μέχρι το Γεράνιο με την θερμοκρασία να πέφτει ακόμα και κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου.
Χιονόνερο αναμένεται στην Κυπαρισσία, ενώ στα λευκά ντύθηκε το Σιδηρόκαστρο, η Αυλώνα, τα Πλατάνια, η περιοχή Τριπύλας μέχρι το Σελλά και οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς αν πυκνώνει η χιονόπτωση θα απαιτηθούν αντιολισθητικές αλυσίδες. 
Λευκό τοπίο στην κορυφή της Τριφυλίας με λευκό πέπλο να στολίζει την περιοχή του Πύργου Μπάρμπα Αλέκου στα Πλατάνια, ενώ χιόνι έχουμε ήδη μέχρι το Κοπανάκι.
Η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και το βράδυ οπότε δεν αποκλείεται να δούμε άσπρη μέρα κι εντός της έδρας του Δήμου, με τον υδράργυρο να βρίσκεται ήδη κοντά στους 2-3 βαθμούς Κελσίου το βράδυ της Παρασκευής.
Σε ετοιμότητα θα είναι οι αρχές καθώς η επέλαση του χιονιά κάλυψε ήδη περιοχές της Μεσσηνίας, καθώς δεν αποκλείεται το χιόνι να ξεπεράσει σε ορισμένες περιοχές τα 30 εκατοστά αν συνεχιστεί αργά το βράδυ η χιονόπτωση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου