" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.1.19

Της έδιναν Ι.Χ. στα Φιλιατρά και δεν το ήθελε

Με το στόμα ανοικτό έμειναν ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς και ο ηθοποιός Γ. Χριστοδούλου στο φινάλε της εκπομπής του OPEN «για την παρέα». Τέτοιο πράγμα δεν έχει προηγούμενο! Σε απόγνωση ο παρουσιαστής δεν ήξερε τι να κάνει!
Πως έχουν τα γεγονότα:
Η κλήρωση διαγωνισμού με δώρο ένα αυτοκίνητο στην εκπομπή είχε την πιο απρόσμενη εξέλιξη! Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που του συνέβαιναν στον αέρα και σίγουρα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε και οι τηλεθεατές.
Η κλήρωση έγινε ζωντανά λίγο πριν το τέλος και η τυχερή, Χριστίνα Ράπτη από τα Φιλιατρά, βγήκε στο τηλέφωνο. Σε αυτό το σημείο  ήταν που τα πράγματα άρχισαν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.
Όταν ο παρουσιαστής μέσα στην καλή χαρά την ενημέρωσε πως κέρδισε το αυτοκίνητο, η τηλεθεάτρια άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!
«Άι στο δια…ο!  Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κανά κινητό και τελικά βρέθηκε με αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ, ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. ,
Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. ! Το κινητό, με ενδιαφέρει!», αναφώνησε η τηλεθεάτρια Χριστίνα και έμειναν όλοι άφωνοι!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου