4.1.19

Της έδιναν Ι.Χ. στα Φιλιατρά και δεν το ήθελε

Με το στόμα ανοικτό έμειναν ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς και ο ηθοποιός Γ. Χριστοδούλου στο φινάλε της εκπομπής του OPEN «για την παρέα». Τέτοιο πράγμα δεν έχει προηγούμενο! Σε απόγνωση ο παρουσιαστής δεν ήξερε τι να κάνει!
Πως έχουν τα γεγονότα:
Η κλήρωση διαγωνισμού με δώρο ένα αυτοκίνητο στην εκπομπή είχε την πιο απρόσμενη εξέλιξη! Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που του συνέβαιναν στον αέρα και σίγουρα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε και οι τηλεθεατές.
Η κλήρωση έγινε ζωντανά λίγο πριν το τέλος και η τυχερή, Χριστίνα Ράπτη από τα Φιλιατρά, βγήκε στο τηλέφωνο. Σε αυτό το σημείο  ήταν που τα πράγματα άρχισαν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.
Όταν ο παρουσιαστής μέσα στην καλή χαρά την ενημέρωσε πως κέρδισε το αυτοκίνητο, η τηλεθεάτρια άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!
«Άι στο δια…ο!  Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κανά κινητό και τελικά βρέθηκε με αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ, ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. ,
Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. ! Το κινητό, με ενδιαφέρει!», αναφώνησε η τηλεθεάτρια Χριστίνα και έμειναν όλοι άφωνοι!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου