" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.1.19

Η πρώην γυναίκα του γαμπρού, εμφανίστηκε στον γάμο και τα έκανε… μπάχαλο!

Την σημαντικότερη μέρα ενός ζευγαριού επιχείρησε να χαλάσει μία γυναίκα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ.
Όπως έκανε γνωστό το boredpanda.com, η πρωταγωνίστρια του περιστατικού ήταν η πρώην γυναίκα του γαμπρού, η οποία έμαθε τις λεπτομέρειες του γάμου και αποφάσισε να εμφανιστεί εκεί και να τα κάνει… ροντέο καταστρέφοντας την τούρτα.
Το όλο… επεισόδιο έγινε γνωστό από έναν ιδιοκτήτη μαγαζιού με ντόνατς, ο οποίος την δημοσιοποίησε στα social media…
«Είναι αργά και θέλουμε άλλη μία ώρα για να κλείσουμε οτι δέχομαι ένα τηλεφώνημα από μία γυναίκα που λέει πως είναι σύμβουλος γάμου.

Μου λέει πως γνωρίζει οτι μάλλον κλείνουμε σε λίγο και με παρακαλεί να της δώσω λίγα λεπτά από το χρόνο μου για να αγοράσει όσα ντόνατς έχουμε στο μαγαζί. Μου είπε οτι η γαμήλια τούρτα καταστράφηκε και οτι η νύφη λατρεύει τα ντόνατς μας από παιδί και θέλει να βάλουμε στην θέση της».
Έτσι μέσα σε δέκα λεπτά η σύμβουλος γάμου έφτασε εκεί, αγόρασε όλα τα γλυκά που υπήρχαν.
«Αφού πέρασε ο καιρός, ένα νεόνυμφο ζευγάρι ήρθε στο μαγαζί και με ζήτησε με το όνομά μου. Μόλις είχαν γυρίσει από το γαμήλιο ταξίδι και ήθελαν να με ευχαριστήσουν αυτοπροσώπως», συνέχισε, αποκαλύπτοντας και τι του είπαν σχετικά με το περιστατικό.
«Ο γαμπρός προφανώς είχε μία ψυχοπαθή πρώην γυναίκα που τους παρακολουθούσε και έμαθε για τον γάμο. Τρελάθηκε που ξαναπαντρευόταν. Μπήκε μέσα στον χώρο, άρπαξε την τούρτα και την πέταξε στους νεόνυμφους. Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει, να αρπάζει τα μπουκάλια με το κρασί και να τα πετάει στο έδαφος. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι μέχρι οι φίλοι του γαμπρού να την περιορίσουν και να φωνάξουν την αστυνομία που την συνέλαβε».
Το καλό είναι πως παρά το επεισόδιο, το ζευγάρι δεν έχασε την διάθεσή του και απόλαυσε τα ντόνατς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου