19.10.19

Με Τρίπολη η "Φιλοξένια 2019" στη Θεσσαλονίκη

H Τρίπολη θα είναι φέτος η τιμώμενη πόλη στην διεθνή τουριστική έκθεση «Φιλοξένια 2019», που θα πραγματοποιηθεί 8 με 10 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Σε συνάντηση εργασίας που είχε στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Τρίπολης Κων. Τζιούμης, με τον πρόεδρο της HELEXPO-Δ.Ε.Θ. Τάσο Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κυρ. Ποζρικίδη και το γενικό Διευθυντή της ΔΕΘ Αλέξη Τσαξιρλή κύριο αντικείμενο ήταν η παρουσία της Αρκαδικής πρωτεύουσας στην έκθεση. Συζητήθηκαν ακόμη ειδικές λεπτομέρειες, αφού πρόκειται για την κορυφαία κλαδική έκθεση και αποτελεί τα τελευταία 35 χρόνια, ουσιαστικό θεμέλιο για το ελληνικό τουριστικό επιχειρείν.
Στην έκθεση, φιλοξενούνται εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς και δίνεται η ευκαιρία στην Τρίπολη να προβάλλει δυναμικά τον δήμο, αλλά και την περιοχή ευρύτερα.
Ο δήμαρχος, κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, έδωσε συνέντευξη στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM σημειώνοντας ότι «αποτελεί τύχη και ευθύνη η συμμετοχή μας στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 ως τιμώμενη πόλη για ενίσχυση της προβολής και της επισκεψιμότητας της Τρίπολης».
Επίσης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, τονίζοντας: «η Τρίπολη δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο για τι ο ρόλος για την απελευθέρωση του Έθνους υπήρξε καθοριστικός», και ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τους γύρω δήμους και με φορείς της Αρκαδίας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου