18.10.19

Ανοικτά (κατά τό ήμισυ ) τα τραπεζικά καταστήματα της Πειραιώς σε Χώρα και Φιλιατρά

Π. Μαντάς: Ανοικτά τραπεζικά καταστήματα σε Χώρα και Φιλιατρά  

Θετική κατάληξη είχε τελικά το ζήτημα σχετικά με την πρόθεση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει τα καταστήματά της στην Χώρα και τα Φιλιατρά, γεγονός που είχε προκαλέσει την παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά. 
 Σε συνέχεια της από 10 Οκτωβρίου 2019 επιστολής του κ. Μαντά προς την διοίκηση της τράπεζας, στην οποία ζητούνταν η αναθεώρηση της στάσης της, η Τράπεζα τελικά αποφάσισε να κρατήσει ανοικτά τα συγκεκριμένα καταστήματα για 3 ημέρες ανά εβδομάδα (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή). 
Ο κ. Μαντάς απέστειλε νέα επιστολή προς την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, ευχαριστώντας την για την αλλαγή της στάσης της. 

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Περικλή Μαντά:
 Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2019
 ΠΡΟΣ: κ. Χρήστο Μεγάλου Διευθύνοντα Σύμβουλο Τράπεζα Πειραιώς
 ΚΟΙΝ.: α) β) κ. Ανδρέα Σταυρόπουλο Περιφερειακό Δ/ντή Πελοποννήσου Τράπεζα Πειραιώς, κ. Στέλιο Ηλιάδη Γενικό Δ/ντή Δικτύου Τράπεζα Πειραιώς 

ΘΕΜΑ: Κλείσιμο καταστημάτων Τράπεζας Πειραιώς σε Χώρα και Φιλιατρά Μεσσηνίας 

Αγαπητέ κ. Διευθύνοντα, 
Σε συνέχεια της από 10 Οκτωβρίου 2019 επιστολής μας προς εσάς, αναφορικά με την πρόθεση της τράπεζάς σας να προβεί στην παύση της λειτουργίας των καταστημάτων που εδρεύουν στην Χώρα του Δήμου Πύλου Νέστορος και στα Φιλιατρά του Δήμου Τριφυλίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την απόφαση που τελικά ελήφθη και τα συγκεκριμένα καταστήματα θα παραμείνουν σε λειτουργία για 3 ημέρες ανά εβδομάδα. 
Το γεγονός ότι τα εν λόγω καταστήματα δεν θα κλείσουν, θα επιτρέψει τόσο στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, όσο και στους κατοίκους, να συνεχίσουν να κάνουν απρόσκοπτη χρήση των τραπεζικών υπηρεσιών που απαιτούν φυσική παρουσία σε τραπεζικά καταστήματα. 
Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσει να διευκολύνεται σε σημαντικό βαθμό η καθημερινότητά τους, δεν θα επιβαρυνθεί η ποιότητα ζωής τους και δεν θα επηρεαστεί αρνητικά η οικονομική δραστηριότητα της περιοχής. 

Mε εκτίμηση, 
Περικλής Π. Μαντάς 
Βουλευτής Μεσσηνίας 

ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝ.ΚΑΡΒΕΛΛΑΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

 Θετικές είναι οι εξελίξεις μετά τις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν από τον Δήμαρχο Πύλου −Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με την λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα. 
Το κατάστημα σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Πελοποννήσου της Τράπεζας Πειραιώς Ανδρέα Σταυρόπουλου, δεν θα κλείσει αλλά θα έχει μερική λειτουργία. Συγκεκριμένα θα λειτουργεί και θα εξυπηρετεί τους συναλλασσόμενους, τρείς φορές την εβδομάδα, Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή. 
Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, τονίζοντας ότι η λειτουργία της Τράπεζας είναι προς όφελος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αλλά και των επαγγελματιών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου