17.10.19

Ο Κρίτων Αρσένης του ΜεΡΑ25 έκανε ερώτηση για τον ΧΥΤΑ Φυλής... στον υπ. Εσωτερικών Κύπρου

Μπέρδεψε τους παραλήπτες ο βουλευτής του ΜεΡΑ25, καθώς αντί για τον Τάκη Θεοδωρικάκο, επέλεξε να απευθύνει την επίκαιρη ερώτησή του στον Κύπριο ομόλογό του, Κωνσταντίνο Πετρίδη - Για «εκ παραδρομής λάθος» έκανε λόγο το γραφείο Τύπου του ΜεΡΑ25

Ερώτηση που αφορά τη «δημοσιοποίηση στοιχείων για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών στο ΧΥΤΑ Φυλής», κατέθεσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, ωστόσο ενδέχεται να μην λάβει τις απαντήσες που θέλει.

Αιτία δεν είναι άλλη απότο γεγονός πως σαν παραλήπτης της επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή δεν αναφέρεται ο υπουργός Εσωτερικών της ελληνικής κυβέρνησης, Τάκης Θεοδωρικάκος, αλλά... αυτός της κυπριακής, Κωνσταντίνος Πετρίδης!

Στην ερώτησή του, ο κ. Αρσένης (ήταν ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2014 και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2014) αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι το 2015 ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς προχώρησε σε απευθείας ανάθεση δύο μελετών στην εταιρεία «ASPROFOS ENGINEERING» για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών φορτίων στο ΧΥΤΑ Φυλής και την αναλυτική καταγραφή της ποσοτικής και ποιοτικής σύστασης αποβλήτων ΧΥΤΑ Φυλής.

Δείτε την ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου