18.10.19

Διεθνής εκδήλωση δικτύωσης ελαιοπαραγωγών για την δημιουργία του Μεσογειακού cluster Aristoil

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου - Π.Ε. Μεσσηνίας όπως γνωρίζετε σε συνεργασία με την ΕΟΕΣ Εύξεινη Πόλη υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg Med Aristoil με κύριο στόχο την Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και  ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητές του.

Στα πλαίσια του προγράμματος Aristoil  και βρισκόμενοι στο κλείσιμό του, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι εταίροι του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας Interreg Med Aristoil σας καλούν στη Διεθνή εκδήλωση δικτύωσης για τη δημιουργία του συνεργατικού σχηματισμού ARISTOIL MED CLUSTER που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρες από 09.00 -16.30. 

Καλούνται οι ελαιοπαραγωγοί, ελαιοτριβείς, τυποποιητές και έμποροι διακίνησης του ελαιολάδου που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να ενταχθούν στο πρόγραμμα Aristoil Med cluster, να παρευρεθούν στην ημερίδα. Στην ημερίδα θα γνωρίσουν παραγωγούς και από τις υπόλοιπες μεσογειακές χώρες. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία για ελληνικά – αγγλικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου