18.10.19

Είπαν το τελευταίο αντίο στον Θανάση Τσαμούλη !



Το ύστατο χαίρε είπαν όλοι σήμερα στον Θανάση Τσαμούλη. Στην Εξόδιο Ακολουθία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αυλώνος πάρα πολύς κόσμος έδωσε το παρών συμμετέχοντας στην οδύνη που έχει σκορπίσει ο απροσδόκητος χαμός του Δημοσιογράφου και Εκδότη της Εφημερίδας «Φωνή».

Ενός Ανθρώπου και μιας Προσωπικότητας που αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη με το έργο και τη διαδρομή του. Βουρκωμένα πρόσωπα σε έναν βουβό θρήνο που μένει μέσα στον καθένα μας μαζί με την μορφή και την επίδρασή του που ήταν μεγάλη. Λόγια από φίλους που έτρεμαν σε επικήδεια μορφή και η Φωνή τους να ακούγεται και να προσπαθεί να καταλαγιάσει τον πόνο, αλλά μάταια.
Ήταν όλοι εκεί. Οι Αυλωνίτες, οι Τριφύλιοι, οι Μεσσήνιοι, οι εργαζόμενοι, οι φίλοι του, απλός κόσμος αλλά και εκπρόσωποι φορέων και πολιτικά πρόσωπα, όπως οι Βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Κουσελάς, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρώην Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο Πολιτευτής και Καθηγητής Παθολογίας Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, ο Γραμματέας του ΠΕΣΥ Γιώργος Ράλλης, και, πάρα πολλοί ακόμη που είπαν το τελευταίο αντίο σε μια μεγάλη προσωπικότητα της Μεσσηνίας.


 πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου