10.12.19

Δείτε τι προβλέπει ο Νοστράδαμος για το 2020

Αποκαλύψεις του Νοστράδαμου για το 2020!
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων
Αποκαλύψεις του Νοστράδαμου για το 2020! 
Τι μας αποκαλύπτει ο Νοστράδαμος για το 2020; 
Ο κόσμος θα τελειώσει; Θα μετατραπεί  η Γη σε κόλαση μετά από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα; 
Θα συμβεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ή θα υπάρξει αντίκτυπο από την πτώση μετεωρίτη; 
Όλες οι πολιτικές εξουσίες επί της Γης πρέπει να αντιμετωπίσουν την προοπτική μιας “Αποκάλυψης” το 2020 με προσοχή, ευθύνη, σεβασμό και ανησυχία.
Ζούμε σε μια εποχή πυρηνικών όπλων, τρομοκρατίας, ασθενειών και φυσικών καταστροφών. Οι προβλέψεις του Nostradamus τρομάζουν τους ανθρώπους.
Το έτος 2020 δεν πρέπει να θεωρείται στιγμή της καταστροφής, αλλά μάλλον η γέννηση ενός νέου συστήματος μιας “Νέας Τάξης Πραγμάτων”.

Αποκαλύψεις του Νοστράδαμου για το 2020!

Τα τελευταία φαινόμενα του τρέχοντος έτους και τα αναμενόμενα μαρτύρια που έρχονται στον κόσμο της νέας εποχής θα εκφράζονται πιθανότατα μέσα από μια σειρά αποκαλύψεων και καταστροφών με ανθρώπινη προέλευση. Τόσο φυσικές όσο και υπερφυσικές. Πρέπει λοιπόν να αξιολογούνται και να αναλύονται έτσι ώστε οι άνθρωποι να είναι έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουν. Τόσο ατομικά όσο και πολιτισμικά στο σύνολό τους.
Από οικονομικές κρίσεις, συντριβή χρηματιστηριακών αγορών, κοινωνικό-πολιτικές παρεκκλίσεις στη δραματική υποβάθμιση της δράσης και των συναισθημάτων των ανθρώπων. Από γεωκλιματική άποψη, η ανάγκη καθαρισμού και η εκ νέου εξισορρόπηση της Γης θα οδηγήσει σε τυφώνες, πλημμύρες, σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις.

Η θεωρία του Νοστράδαμος

Ο Νοστράδαμος θεώρησε ότι το 2020 θα ξεκινήσει μια νέα εποχή, τόσο από άποψη ημερολογίου όσο και ρεαλισμού.. Το έτος 2020 σηματοδοτεί μια ιερή στιγμή, ευνοϊκή και, ταυτόχρονα, επικίνδυνη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Προορίζεται να φέρει δύο καταστροφές και δύο αποκαλύψεις. 
Το κρίσιμο έτος 2020 δεν σημαίνει απαραίτητα ένα τέλος, αλλά μια θεμελιώδη μεταμόρφωση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Μια αναγέννηση της ανθρωπότητας σε ένα νέο πνευματικό επίπεδο.

 Ετήσιες προβλέψεις

1. Θα υπάρξουν τυφώνες και σεισμοί σε ορισμένες περιοχές της Βόρειας Αμερικής.
2. Το 2020 θα χαρακτηρίζεται από πολλές φυσικές καταστροφές, αλλά και από επιτεύγματα στην επιστήμη. Θα υπάρξουν πλημμύρες σε πολλές χώρες στην Ευρώπη (Ιταλία, Τσεχία, Μεγάλη Βρετανία). Η τελευταία θα υποφέρει από πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις. Στη Μέση Ανατολή, το φαινόμενο του εξτρεμισμού που βασίζεται στο Ισλάμ θα αυξηθεί.

3. Μεγάλος σεισμός θα χτυπήσει την περιοχή μεταξύ Καλιφόρνιας, ΗΠΑ και Βανκούβερ του Καναδά.
Αποκαλύψεις του Νοστράδαμου για το 2020!
Σεισμός σε Αμερική
4. Ο Νοστράδαμος πρόβλεψε την έναρξη ενός ανοιχτού πολέμου το 2020.
Στο βιβλίο του “Οι προφητείες”, που κυκλοφόρησε το 1555, ο διάσημος Γάλλος γιατρός και αλχημιστής, που έζησε τον 16ο αιώνα, είχε προβλέψει ότι ο πόλεμος αυτός θα διαρκέσει 27 χρόνια, μέχρι το 2046.
5. Είναι μια νέα οικονομική κρίση κοντά; Οι απόψεις είναι διαιρεμένες. Είμαστε στα πρόθυρα μιας επικείμενης συντριβής της αγοράς. Η βραχυπρόθεσμη, αλλά ισχυρή πτώση του πιο γνωστού αμερικανικού χρηματιστηριακού δείκτη, στις αρχές του τρέχοντος έτους, προκάλεσε παγκόσμιες επιπτώσεις, κάνοντας πολλούς ανθρώπους να σκέφτονται μια νέα κρίση. Ενώ ορισμένοι αναλυτές επιμένουν ότι δεν βρισκόμαστε μάρτυρες μιας άλλης “φούσκας” που πρόκειται να σκάσει, όπως και το 2008, άλλοι ειδικοί πιστεύουν ότι το οικονομικό χάος κρύβεται δεξιά στην γωνία.
6. Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν το θέμα των μεταναστών και οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα γίνονται όλο και περισσότερες.

7. Οι κλιματικές αλλαγές θα επηρεάσουν τον πλανήτη και οι ηγέτες του κόσμου θα αρχίσουν να λαμβάνουν μέτρα κατά της ρύπανσης.
Αποκαλύψεις του Νοστράδαμου για το 2020!
Αστεροειδής
8. Ο αστεροειδής θα εξαλείψει την ανθρωπότητα. Εάν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν καταστρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα, θα έρθει ένας αστεροειδής. Μια ερμηνεία των προβλέψεων του Nostradamus δηλώνει ότι “μια στιγμή μεγάλης βίας θα συμπέσει με την εμφάνιση ενός κομήτη στον ουρανό”. Αυτό όμως δεν συμπίπτει υποχρεωτικά με το 2020.
Τα συν και τα πλην για την αλήθεια των προφητειών του Νοστράδαμου περί το τέλος του κόσμου το 2020:

Ποια στοιχεία την καθιστούν αξιόπιστη;

Οι προφητείες του Nostradamus, που βασίζονται σε δύο χιλιετίες σχολαστικών αστρονομικών παρατηρήσεων, υποδηλώνουν ότι το έτος 2020 θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο μιας νέας εποχής, συνοδευόμενο, όπως κάθε γέννηση, από το αίμα και τα βάσανα, αλλά και από νέες ελπίδες.
– Από το 1940 και ιδιαίτερα, μετά το 2003, η ηλιακή δραστηριότητα είναι αδύναμη.Η ηλιακή φυσική επιβεβαιώνει ότι η αδύναμη ηλιακή δραστηριότητα για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να έχει μια επίδραση ψύξης στις παγκόσμιες θερμοκρασίες στην τροπόσφαιρα που είναι το κάτω μέρος της ατμόσφαιρας της Γης.
– Οι ηλιακές καταιγίδες έχουν επιδράσεις  στη Γη. Οι καταιγίδες Κατρίνα, Ρίτα και Ουίλμα, από το 2005, αντιστοιχούν στις πιο οδυνηρές εβδομάδες της τεκμηριωμένης ιστορίας ηλιακών καταιγίδων Ήλιου.

Η παλαιομαγνητική ανάλυση.

– Το χερσαίο μαγνητικό πεδίο, η ασπίδα μας από τις επικίνδυνες ηλιακές ακτινοβολίες, έχει αρχίσει να εξασθενεί, Γάλλοι επιστήμονες παρατήρησαν ότι μετά από μια αλλαγή της φοράς του γήινου μαγνητικού πεδίου. Oι σιδηρούχοι κρύσταλλοι των πετρωμάτων ήταν πολύ καλά προσανατολισμένοι. Εργαστηριακές μετρήσεις παλαιομαγνητικής ανάλυσης έδειξαν ότι οι εξεταζόμενοι υποθαλάσσιοι βασάλτης, που αποτέθηκαν μετά από μια αλλαγή φοράς, είχαν ψυχθεί στον ωκεάνιο βυθό του Ειρηνικού, μέσα σε ένα αρκετά ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Αντίθετα, πετρώματα ελαφρώς αρχαιότερα, πριν από την έναρξη ενός παλαιομαγνητικού συμβάντος, αποτέθηκαν σε ασθενέστερο πεδίο. Θεωρήθηκε, λοιπόν, ότι με κάθε αλλαγή της πολικότητας, το γήινο μαγνητικό πεδίο αυξανόταν.
Με βάση την προηγούμενη θεωρία έχουν αναπτυχθεί μερικά μοντέλα ανάλυσης της παλαιομαγνητικής ιστορίας της Γης. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτά, είναι πολύ πιθανό, σήμερα, να οδεύουμε σε μια νέα αναστροφή. Άλλωστε, είναι γεγονός, ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενεί συνεχώς τα τελευταία 2.000 χρόνια.

Το Διαστρικό σύννεφο

– Οι ρωσικοί γεωφυσικοί πιστεύουν ότι το ηλιακό σύστημα έχει εισέλθει σε ένα διαστρικό ενεργό σύννεφο, το οποίο ενεργοποιεί και αποσταθεροποιεί τόσο τον Ήλιο όσο και τις ατμόσφαιρες όλων των πλανητών. Εκτιμούν ότι η καταστροφή που  θα προκληθεί από τη σύγκρουση της Γης με αυτό το σύννεφο θα συμβεί μεταξύ του 2010 και του 2120.
Το υπέρ-ηφαίστειο Yellowstone, το οποίο εκρήγνυται με καταστροφικές συνέπειες κάθε 600000 – 700000 χρόνια, ετοιμάζεται να εκδηλωθεί και πάλι. Η τελευταία έκρηξή του έγινε πριν από 64.000 χρόνια.

Ποια στοιχεία την καθιστούν αναξιόπιστη;

Ωστόσο, πολλοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι:
– Δεν υπάρχει επιστημονική βάση στη θεωρία του Νοστράδαμου.
– Δεν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης της Γης με αδέσποτο αστεροειδή.
– Η αντιστροφή της κατεύθυνσης περιστροφής της γης είναι πρακτικά αδύνατη.
– Η αντιστροφή του μαγνητικού πόλου είναι πολύ απίθανη τις επόμενες χιλιετίες.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου