8.12.19

Έντεκα υποψήφιοι γαμπροί για την Ιρίνα Σάικ που είναι... μόνη

Η Ιρίνα Σάικ είναι μια από τις πιο όμορφες και ποθητές γυναίκες του πλανήτη και μετά τον χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ελεύθερη. 

Η βρετανική ιστοσελίδα demotix έκανε μια έρευνα και βρήκε 11 άνδρες οι οποίοι έχουν όλα εκείνα τα προσόντα για να την κατακτήσουν. 
Η Ιρίνα της οποίας ολόκληρο το όνομα είναι Irina Valeryevna Shaykhlislamova έγινε διάσημη όταν το 2011 έγινε η πρώτη Ρωσίδα που φωτογραφήθηκε για το «Sports Illustrated Swimsuit Issue».
Πριν από αυτό όμως είχε περπατήσει χιλιόμετρα στην πασαρέλα για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας όπως Armani, Victoria’s Secret, Lacoste, Cesare Paciotti και Morellato. Έχει αμέτρητα εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου.
Τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει τον σκανδαλοθηρικό Τύπο με τις σχέσεις της και την προσωπική της ζωή. 
Για πέντε ολόκληρα χρόνια ήταν το κορίτσι του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά τον χωρισμό τους, το 2015, ξεκίνησε να βγαίνει με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, τη Λία Ντε Σέιν. Και εκεί που νομίζαμε πως στο πρόσωπό του είχε βρει την ηρεμία και την ευτυχία το λαμπερό ζευγάρι τον Ιούνιο τράβηξε δρόμους χωριστούς και έκτοτε η Σάικ συνεχίζει ατάραχη την επαγγελματική της πορεία.

Φαίνεται όμως πώς ο Τύπος έχει βαλθεί να της βρει «γαμπρό» και ως ιδανικούς προτείνει τους εξής:

Zac Efron

Harry Styles

Chris Evans

Tom Holland

Robert Pattinson

Tom Hiddleston

Leonardo DiCaprio

Brad Pitt

Jake Gyllenhaal

Henry Cavill





protothema

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου