2.1.20

Την «έκαψε» το βίντεο που τράβηξε ο μαθητής - Καθηγήτρια Αγγλικών έκανε σεξ με 15χρονο !

 ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ...
 
Στη σύλληψη μιας 27χρονης καθηγήτριας Αγγλικών προχώρησε η αστυνομία της πόλης Ντόραλ στη Φλόριντα επειδή, όπως αποδείχθηκε, είχε σεξουαλική σχέση με έναν 15χρονο μαθητή της.
Οι αρχές ενημερώθηκαν για την παράνομη σχέση μετά από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε εργαζόμενος στο σχολείο στο οποίο δίδασκε η 27χρονη Ντεζιρέ Κριστίνα Καρτίν Ροντρίγκεζ.
Οι αστυνομικοί στη συνέχεια ήρθαν σε επαφή με τον 15χρονο ο οποίος τους είπε «χαρτί και καλαμάρι» για τη σχέση του με την καθηγήτριά του.
Όπως τους είπε αρχικά οι δύο τους έμεναν στην αίθουσα την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος όπου αντάλασσαν φιλιά αλλά στη συνέχεια προχώρησαν και σε πιο στενές επαφές με στοματικό σεξ στο αυτοκίνητο της 27χρονης.
Την υπόθεση «έδεσε» ακόμα περισσότερο το βίντεο που είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο ο 15χρονος μαθητής και τα οποία παρέδωσε στους αστυνομικούς.
«Το βίντεο δεν ήταν κρυφό. Η καθηγήτρια γνώριζε ότι την κατέγραφε. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς από την εγγύτητα του προσώπου της στην κάμερα» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η καθηγήτρια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε την εγγύηση που της επιβλήθηκε, παραδέχθηκε την ανάρμοστη σχέση και υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένη με τον 15χρονο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου