4.1.20

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Σε επιφυλακή για τον "Ηφαιστίωνα "

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί ήδη όλες οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, εν όψει του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας “Ηφαιστίων” που αναμένεται να ενσκήψει στην περιοχή από αύριο Κυριακή 5 Ιανουαρίου.
Αυτό επισημάνθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ Μεσσηνίας (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας) που συγκλήθηκε σήμερα Σάββατο το πρωί, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο, στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Καλαμάτα.
Παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Διοικητικού – Οικονομικού Βασίλη Καπέλιου και των εκπροσώπων των δήμων, των σωμάτων ασφαλείας και των
εθελοντικών οργανώσεων, αναλύθηκε η κατάσταση και δόθηκαν οδηγίες για τον συντονισμό που πρέπει να υπάρξει, αλλά και την ετοιμότητα για παρέμβαση εφόσον προκύψει ανάγκη.
Οπως τονίστηκε, εξ άλλου, θα πρέπει οι πολίτες να έχουν φροντίσει έγκαιρα για μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ θα ήταν προτιμότερο να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις -αλλά ακόμα κι όταν παραστεί ανάγκη να μετακινηθούν, να έχουν προηγουμένως λάβει ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές για τις συνθήκες στο οδικό δίκτυο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου