3.1.20

Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ οργίων στα Βορ.Προάστια

Την ώρα που οι περισσότεροι υποδέχονταν το 2020 γύρω από το γιορτινό τραπέζι μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα, 80 ζευγάρια swingers που μαζί με τις… ευχές για ένα χαρούμενο έτος αντάλλασσαν τους συντρόφους τους και τις ερωτικές τους παρτενέρ.
Το ρεβεγιόν των οργίων, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Εσπρέσσο», έγινε σε βίλα των βορείων προαστίων που ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος όχι μόνο άνοιξε την επιβλητική πόρτα της έπαυλής του σε ξαναμμένους swingers, αλλά έλαβε και ο ίδιος μέρος στα όργια. 
Όπως προκύπτει οι πρωταγωνιστές υποδέχτηκαν το 2020 με γυμνά κορμιά στα δωμάτια και φορούσαν μάσκες για να μην αναγνωρίζονται τα πρόσωπά τους.  
Λογικό, θα πει κανείς, αφού ανάμεσα στα 80 ζευγάρια υπήρχαν μοντέλα, σταρλετίτσες που ξεπήδησαν μέσα από γνωστά ριαλιτι, γόνοι επιχειρηματικών και εφοπλιστικών οικογενειών.  
Μάλιστα, τα ζευγάρια που πήραν μέρος στο πρωτοφανές πρωτοχρονιάτικο όργιο, με το που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και προτού ακόμη πλησιάσουν στο εσωτερικό προμηθεύονταν τις μάσκες και τις φορούσαν για να προστατεύσουν την ανωνυμία τους. 
Στο ρεβεγιόν υπήρχε και εισιτήριο με συμβολική τιμή. 
Κάθε ζευγάρι πλήρωνε «για το… καλό του χρόνου» 250 ευρώ. Στο σαλόνι, στην είσοδο, υπήρχαν μπουφέδες με πλούσια εδέσματα και ποτά για να ξεκινήσουν χορτάτοι τις ερωτικές περιπτύξεις τους. 
Το πιο πικάντικο, όμως, της βραδιάς δεν ήταν το φαγητό, αλλά το μεγάλο «πάρτι» ανταλλαγής συντρόφων. 
 Διέρρευσε, από «πηγή», ότι υπήρχαν περίπου 40 ζευγάρια, που χωρίς καμία αναστολή, επιδόθηκαν σε έναν μαραθώνιο sex άνευ προηγουμένου.
 Περιφέρονταν από γωνία σε γωνία και κανείς δεν καταλάβαινε ποιός και με ποιον πλάγιαζε! 
Ακόμη διαδόθηκε πως κάποιοι άντρες έβαζαν τις γυναίκες τους να επιδίδονται σε λεσβιακό sex με τα βογγητά να σκεπάζουν τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά από τις γειτονικές βίλες! Σε ένα δωμάτιο, εις γνώσιν των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε και ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση. 
Το ρεβεγιόν αυτό όπως είναι φυσικό κράτησε έως τις πρωινές ώρες. 
Τότε και τα 80 ζευγάρια αποχώρησαν εξουθενωμένα (όχι φυσικά από τον… χορό).
Το επόμενο οργιώδες ραντεβού δεν κλείστηκε για του… χρόνου την Πρωτοχρονιά. Αλλά για τους επόμενους μήνες, αφού η μεγάλη παρέα που μοιράζεται τέτοιου είδους αμαρτωλές νύχτες συναντιέται κάθε έξι μήνες εδώ και τέσσερα χρόνια!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου