3.1.20

Κατάθλιψη μετά τις γιορτές; Τέσσερα τρικ για να νιώσετε αμέσως καλύτερα

Η γιορτινή ατμόσφαιρα των προηγούμενων ημερών και η απότομη αλλαγή στην καθημερινότητα και τη δουλειά προκαλούν σε πολλούς κακή διάθεση και  εκνευρισμό. Δείτε μερικά τρικς που μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα.
Σταματήστε να ζείτε για τους άλλους
Ο περισσότερος κόσμος τείνει να ακολουθεί μια πορεία ζωής βασισμένη στα θέλω άλλων ανθρώπων. Αποφασίστε εδώ και τώρα να ζήσετε μια χρονιά φέτος που θα βασίζετε στα δικά σας θέλω, μια ζωή που θα είναι ακριβώς στα μέτρα σας και δεν θα ακολουθεί τα θέλω και τα όνειρα άλλων ανθρώπων.
Σταματήστε να συγκρίνετε
Είστε ένας μοναδικός άνθρωπος και κανείς άλλος στον κόσμο δεν είναι σαν εσάς.  Μην κοιτάτε τι κάνουν οι φίλοι σας, οι συγγενείς σας ή οι γνωστοί σας. Ζήστε τη ζωή σας όπως θέλετε, διεκδικήστε τα όνειρά σας και τολμήστε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.
Ζήστε στο τώρα
Πολύς κόσμος σπαταλάει πολλά χρόνια από τη ζωή του σκεπτόμενος πως η ζωή του θα αλλάξει όταν αποκτήσει χρήματα, όταν βρει έναν σύντροφο, όταν έχει υγεία. Ζήστε στο τώρα και μην περιμένετε μια ζωή να έρθει η στιγμή που θα έχετε χρήματα, σχέση, υγεία. Βρείτε ευτυχία σε κάθετι που κάνετε καθημερινά. Το οφείλετε στον εαυτό σας.
Σταματήστε να πολεμάτε τον εαυτό σας
Το γνωρίζετε πως το μόνο άτομο που σας κρατάει μακριά από την ευτυχία είναι ο ίδιος σας ο εαυτός; Ήρθε η ώρα να αγαπήσετε τον εαυτό σας πιο πολύ από ποτέ και να τον αποδεχτείτε.


spirossoulis.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου