2.1.20

Διατηρεί blog για «προξενιά» και συμβουλεύει γυναίκες που θέλουν να...παντρευτούν

Μία πάμπλουτη προξενήτρα από τη Σουηδία που επαίρεται ότι διδάσκει με επιτυχία τις γυναίκες πώς να καλοπαντρευτούν, αποκαλύπτει τον τύπο της γυναίκας που επιλέγουν οι άνδρες . 
Εννοείται πως ο ιδανικός σύντροφος το φυσάει...
Η 33χρονη Αν Μπι με έδρα στο Λονδίνο, είναι γνωστή στα social media ως blogger - προξενήτρα.
«Για κάθε τύπο πλούσιου άνδρα, υπάρχει μία γυναίκα στα γούστα του», όπως επισημαίνει η Σουηδή μπλόγκερ στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Για παράδειγμα, όσοι ασχολούνται με το χώρο της μουσικής και είναι πάμπλουτοι, προτιμούν να έχουν δίπλα τους σύμβολα του σεξ.
Αντιθέτως, οι εκατομμυριούχοι παλαιάς κοπής επιλέγουν τις «γυναίκες της διπλανής πόρτας» που δεν υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις.
Η 33χρονη που έχει στο Διαδίκτυο την ιστοσελίδα «JetSetBabe», εξηγεί ότι οι άνδρες τύπου playboy, επιλέγουν συνήθως γυναίκες - σταρ του Instagram. Aντιθέτως, οι τύποι που ασχολούνται με τα οικονομικά, προτιμούν τις «γυναίκες με καλούς τρόπους».
1. Η γυναίκα τύπου Καρντάσιαν είναι ιδανική για όσους ασχολούνται με την ψυχαγωγία και την μουσική
Οι άνδρες με γεμάτο πορτοφόλι που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας, του κοσμήματος και της μουσικής βιομηχανίας επιλέγουν τις γυναίκες που κινούνται στο χώρο του θεάματος.
«Αυτός ο τύπος άνδρα θα προσανατολιστεί σε γυναίκες τύπου Κιμ Καρντάσιαν, που είναι πιο κοντά στα δεδομένα τους»,
εξηγεί η Σουηδή προξενήτρα.

2. Ο εκατομμυριούχος από τζάκι επιλέγει το «κορίτσι της διπλανής πόρτας»
Ένας τέτοιος τύπος που θα μπορούσε να προέρχεται από μια οικογένεια αρκετά σνομπ, επιλέγει μία σύντροφο με συγκεκριμένα κριτήρια.
 

«Η οικογένειά του έχει λόγο για την γυναίκα που θα φέρει στο σπίτι και που θα λάβει την κληρονομιά, οπότε στην περίπτωση του γάμου, η επιλογή συντρόφου έχει βαρύνουσα σημασία».
 

Συχνά αυτό το είδος του άνδρα επιλέγει μια απλή αλλά κομψή γυναίκα, η οποία είναι πιθανό να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Σίγουρα δεν θα έχει υποβληθεί σε αυξητική μαστού ή σε ανόρθωση γλουτών για την απόκτηση βραζιλιάνικης οπίσθιας όψης.
«Είναι εντελώς το αντίθετο από τον τύπο της Κιμ Καρντάσιαν, θα μπορούσε να είναι ένα απλό κορίτσι από πολύ καλή οικογένεια»,
υπογραμμίζει η 33χρονη Αν.

3. Ο άνδρας playboy επιλέγει τις σταρ του Instagram
Oι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου που συχνάζουν σε νυχτερινά κέντρα θέλουν να έχουν δίπλα τους μοντέλα ...
«Οι άνδρες αυτοί στοχεύουν συνήθως σε σταρ του Instagram και σε πανύψηλα μοντέλα... Δεν ψάχνουν συνήθως για μια γυναίκα που θέλει να νοικοκυρευτεί. Ο τύπος της γυναίκας που θα καταφέρει να τους αποκόψει για λίγο από τα ξενύχτια, δεν θα μείνει για πολύ στο πλευρό του.

4. Η ιδανική γυναίκα για τον χρηματιστή είναι μία κομψή αιθέρια ύπαρξη που θα τον προσγειώσει στη γη
Έχει την τάση να επιλέγει κομψές γυναίκες, αυτές που δεν προσκολλώνται στον άνδρα και ξέρουν πως να συμπεριφερθούν. Να έχουν δηλαδή καλούς τρόπους, πάνω από το μέσο όρο.
5. Ο άνδρας που ασχολείται με την τεχνολογία επιλέγει αγάπες από τα θρανία 
Η ιδανική γυναίκα γι΄αυτόν τον τύπο είναι ο σχολικός έρωτας.
«Ο άνδρας που ασχολείται με την τεχνολογία θέλει να έχει δίπλα του ένα απλό κορίτσι ή θα «κολλήσει» με τον έρωτα που είχε στο γυμνάσιο.
«Προτιμούν ένα απλό κορίτσι και όχι κάποια γυναίκα που να δείχνει ότι θέλει πολλά χρήματα για να συντηρηθεί. Απλά θέλουν κάποια που να μην είναι υπερβολικά διαφορετικοί από αυτό που είναι οι ίδιοι», προσθέτει η Σουηδή blogger.

6. Για τον Ρώσο ολιγάρχη ιδανική γυναίκα είναι μία σεξοβόμβα με μακριά πόδια ή μια μέση γυναίκα
«Αυτός ο πάμπλουτος τύποy άνδρα μπορεί να επιλέξει όποια πανέμορφη γυναίκα θέλει.
«Συνήθως χωρίζονται σε δύο κατηγορίες - εκείνους που θέλουν μία μέση γυναίκα που να μην είναι πολύ πιο νέα από αυτούς κι εκείνοι που επιλέγουν μία θεά.

7. Ο Άραβας πρίγκιπας επιλέγει για γυναίκα αυτή που θα μπορούσε να γίνει μια θαυμάσια πριγκίπισσα
«Υπάρχουν Άραβες πρίγκιπες που συνήθως επιλέγουν γυναίκες από τις δικές τους χώρες λόγω θρησκεύματος.
«Αν είσαι μια γυναίκα από τη Δύση, με διαφορετική θρησκεία, θα είναι πολύ δύσκολο να σε προσεγγίσει για μακροχρόνια σχέση»,
επισημαίνει .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου