23.1.20

Πρόβλεψη καιρού για την Παρασκευή (24/1)

Η ηλιοφάνεια και οι τοπικές βροχές θα συμβάλλουν ώστε να αλλάξει (έστω και για λίγες μέρες) ο παγετός με τις χαμηλές θερμοκρασίες τις νυκτερινές ώρες.
Κάπως έτσι θα περάσουν οι επόμενες μέρες.
Γιατί από Δευτέρα έρχεται νέο κύμα βροχών που απ’ ότι φαίνεται θα επηρεαστεί και η Μεσσηνία.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας:
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά και βόρεια με τοπικές βροχές στο Ιόνιο αναμένονται την Παρασκευή (24 Ιανουαρίου). Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
•    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί
από -5 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα,
4 έως 11 β. στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα,
5 έως 15 β. στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 12 β.),
7 έως 11 β. στις Κυκλάδες και την Κρήτη,
3 έως 10 β. στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και
7 έως 12 β. στα Δωδεκάνησα.
•    Και στην Αττική ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
Παρόμοιες καταστάσεις και στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου