" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.1.20

Μία έκτακτη και μια τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Η πρώτη, που είναι χαρακτηρισμένη ως κατεπείγουσα, θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 4 μ.μ. 
Το ένα από τα δύο προς συζήτηση θέματα είναι το φετινό πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η δεύτερη συνεδρίαση του σώματος θα γίνει την Πέμπτη 30 του μήνα, στις 4 μ.μ. επίσης, περιλαμβάνει δε ένα και μοναδικό θέμα -τις “αποφάσεις περιφερειάρχη Πελοποννήσου που αφορούν μετακινήσεις υπηρεσιακών παραγόντων και αλλαγή αρμοδιοτήτων υπηρεσιών βάσει του υφιστάμενου οργανισμού”- με εισηγητή τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πέτρο Τατούλη.

Την πρόσκληση για την κατεπείγοντος χαρακτήρα συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας 27 Ιανουαρίου μπορείτε να την δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:Πρόσκληση για κατεπείγουσα συνεδρίαση 27-1-2020

Την πρόσκληση για την συνεδρίαση της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου μπορείτε να την δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο: Πρόσκληση συνεδρίασης 30-1-2020

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου