" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.1.20

Anonymus Greece: Αυτά είναι τα στοιχεία των Τούρκων χάκερς

Οι «Anonymus Greece» έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο Τούρκων χάκερς, οι οποίοι ανήκουν σε ομάδα που εξαπέλυσε σειρά κυβερνοεπιθέσεων σε ελληνικούς διαδικτυακούς στόχους.
Οι Έλληνες χρήστες κατάφεραν εντοπίσουν και να δημοσιεύσουν τα προσωπικά δεδομένα του admin της τουρκικής ομάδας «Anka Neferler Tim», όπως και του ατόμου, ο οποίος έχει την αρμοδιότητα εκτέλεσης του «χτυπήματος»
Την Πέμπτη, Τούρκοι χάκερς «έριξαν» κυβερνητικές ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες του πρωθυπουργικού γραφείου, του υπουργείου Εξωτερικών, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
«Έπεσε» η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για «κυβερνο-επίθεση» με τη μέθοδο του DDoS, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσλειτουργία συγκεκριμένων ιστοσελίδων.
«Έπεσε» η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών«Άμεσα ενεργοποιήθηκαν αντίμετρα περιορισμού της κίνησης. Η κανονική λειτουργία επανήλθε, χωρίς καμία άλλη τεχνική συνέπεια, μετά από εντατικές προσπάθειες εξειδικευμένων ομάδων αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών» έσπευσε να προσθέσει.
Από την πλευρά του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ANT1», ο ειδικός κυβερνοασφάλειας, Γιάννης Μαλτέζος, έκανε λόγο για επιθέσεις χαμηλού ρίσκου, εξηγώντας ότι από τέτοιες επιθέσεις δεν τίθεται ζήτημα αποκρυπτογράφησης στοιχείων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου