24.1.20

Στα ύψη οι «Αγριες Μέλισσες» στη Τηλεθέαση !

Χτύπησαν 52,4% στις νέες γυναίκες 

Εν αναμονή του MasterChef 4, η σειρά «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζει ανενόχλητη τις υψηλές πτήσεις στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Η σειρά του ΑΝΤ1, που μόνο αντίπαλο στο πρώτο μισό της σεζόν είχε το GNTM 2 (τουλάχιστον στα νεανικά κοινά), έχει εδραιωθεί καθημερινά σε ποσοστά τηλεθέασης πάνω από 35%, τόσο στο σύνολο, όσο όμως και στο νεανικό κοινό. Οι επιδόσεις των «Άγριων Μελισσών» στους πίνακες τηλεθέασης μεταφράζονται καθημερινά σε ένα φανατικό κοινό πέριξ του 1,7 εκατ. τηλεθεατών, που συντονίζονται στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσουν όσα θα συμβούν στο Διαφάνι.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, με την Σμαρώ να καταφθάνει για να βάλει σε μπελάδες την Ελένη στην πλοκή της σειράς «Άγριες Μέλισσες», το σίριαλ του ΑΝΤ1 σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 36,5% στο γενικό σύνολο.
Αντίστοιχη ήταν η επίδοση της σειράς και στις ηλικίες 18-54, όπου οι «Άγριες Μέλισσες» απέσπασαν μερίδιο τηλεθέασης 36,5%. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα επιμέρους κοινά που παρακολουθούν την σειρά τα βράδια. Έτσι, η τηλεθέαση το βράδυ της Πέμπτης, απέσπασε μερίδιο 52,4% στις γυναίκες ηλικίας 18-54.
Πώς διαμορφώθηκε η τηλεθέαση στα υπόλοιπα κανάλια
Το βράδυ της Πέμπτης, η σειρά «8 Λέξεις», σημείωνε τηλεθέαση 22% στο γενικό σύνολο, υποχωρώντας σε μερίδιο τηλεθέασης 13,4% στο νεανικό κοινό. Στις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης, οι τηλεθεατές συντονίστηκαν σε ποσοστό 21,1% στον ALPHA, για ένα ακόμη επεισόδιο της κωμωδίας «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Το σίριαλ σημείωσε 21,1% και στις ηλικίες 18-54.
Χαμηλότερα κινήθηκαν οι σειρές του ΑΝΤ1 που προηγούνται των «Άγριων Μελισσών» στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, η σειρά «Αν Ήμουν Πλούσιος» απέσπασε μερίδιο 11,3% (11,9% στο νεανικό κοινό) και η οικογενειακή κωμωδία «Μην Ψαρώνεις» που ακολούθησε σημείωσε τηλεθέαση 13,7% και 13,9% στις ηλικίες 18-54.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου