24.1.20

Costa Navarino 2020 - IRONMAN Greece στις 5 Απριλίου!

Μερικές εβδομάδες απέμειναν μέχρι τη 2η συναρπαστική εκδήλωση IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino, την αθλητική διοργάνωση τριάθλου που συνεπήρε 1500 αθλητές και 5000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο τον Απρίλιο του 2019, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 

Στις 5 Απριλίου 2020, η Μεσσηνία θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του τριαθλητικού κόσμου κι ο αθλητικός τουρισμός της χώρας μας θα ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές, με επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από 60 χώρες του κόσμου που θα αγωνιστούν στο κολύμπι, στο ποδήλατο και στο τρέξιμο, διασχίζοντας την εύφορη Μεσσηνιακή γη!

Ο κος Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού, συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση η οποία όπως τόνισε τιμά τη χώρα μας. «Αυτόν τον τουρισμό θέλουμε» είπε, «να φεύγει ο επισκέπτης από την Ελλάδα πιο πλούσιος, πιο ώριμος, πιο ολοκληρωμένος» και κατέληξε πως «το μήνυμα του Ελληνικού Τουρισμού πρέπει να είναι: Τουρισμός με Nόημα». 
Ο Υπουργός ήταν ο πρώτος που κράτησε στα χέρια του το νέο μετάλλιο της διοργάνωσης και το παρουσίασε στην ελληνική τριαθλητική κοινότητα 

Ο άνθρωπος που είχε το όραμα και τελικά έφερε το IRONMAN® στην Ελλάδα, ο CEO της IQSports κύριος Θανάσης Παπαδημητρίου δηλώνει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προσοχή και το ενδιαφέρον που δείχνει πλέον η Πολιτεία στο σύνολό της, όχι μόνο για τη σημαντική διοργάνωση IRONMAN® που γίνεται στην COSTA NAVARINO αλλά και για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, όπως την οραματιζόμαστε, μέσα δηλαδή από αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου με μεγάλη υπεραξία για τους συμμετέχοντες.»

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κύριος Μάνος Κόνσολας, έδωσε την είδηση: Ανακοίνωσε πως το Υπουργείο προσφέρει την αιγίδα του στο IRONMAN® καθώς και την πρόθεση του Υπουργείου να διερευνήσει το ενδεχόμενο διεξαγωγής τουλάχιστον ενός ακόμη IRONMAN®, το 2021, σε άλλη περιοχή της χώρας. Ο Υφυπουργός επεσήμανε την οικουμενική αξία του μεταλλίου, που αναδεικνύει τις πολιτιστικές αξίες του τόπου μας.

Ο Γενικός Διευθυντής της IQSports κύριος Γιάννης Κουρής, ανακοίνωσε και το νέο αγώνα IRONKIDS® GREECE - Nestor για τα παιδιά2 – 13 ετών, εκδήλωση που θα ολοκληρώσει την εμπειρία IRONMAN® για όλη την οικογένεια.

Ως γνήσιος πρωταθλητής, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο κύριος Γιώργος Μαυρωτάς ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία της IRONMAN® που προσανατολίζεται στον ερασιτέχνη αθλούμενο και σέβεται την προσωπική ιστορία του κάθε αθλητή. Επεσήμανε λοιπόν, πως «όπως πιστεύει και η κυβέρνηση, το κριτήριο αθλητικότητας μιας χώρας είναι το ποσοστό των πολιτών που ασχολούνται συστηματικά με τον αθλητισμό». 

Το IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Δήμου Τριφυλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και εγγραφές, ατομικές ή σε ομάδα σκυταλοδρομίας, μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στην ηλεκτρονική διεύθυνση  >> https://www.ironman.com/im703-greece-register

Για συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 2-13 ετών στη διοργάνωση IRONKIDS® μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ >> https://www.ironman.com/im703-greece-register

Όποιος ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στον αγώνα ως εθελοντής, μπορεί να εγγραφεί εδώ https://vmodcui.active.com/responsive/eventGroups/1790303/jobs

Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας, που προσφέρουν την αρωγή τους σε αυτή την αθλητική, τουριστική, πολιτιστική, οικογενειακή, οικουμενική εκδήλωση:

COSTA NAVARINO | Host destination 
ELPEDISON | Event Partner του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
KOSMOCAR-SKODA | Official Car Partner του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
ΒΙΚΟΣ Α.Ε.| The Official Water of IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
GU ENERGY | Official Nutrition Partner του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
PHARMACY 295 | Official Sports Nutrition e-Retailer του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
CHRIS FAMILY | Supporter του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
AEGEAN | Official Airline Partner του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
MARATHON BIKES | Official Bike Services Sponsor and Race Mechanics του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
PHYSIO ATHENS | Official Physiotherapy Services Sponsor του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020 
EY ZHN GREECE DMC | Official Travel Partner 
MARKETING GREECE | Υποστηρικτής 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου