29.1.20

Για τους σκοπούς του "Χαμόγελου"

Η ΕΡΤ πραγματοποιεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
 
 Από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, όλες οι εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις του.
Με ζωντανές συνδέσεις από πολλά σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ1 θα ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την 24ετή και πολυσχιδή δράση του Οργανισμού.
Από τις 4μμ θα υπάρχει μία ειδική πεντάωρη ζωντανή   εκπομπή με παρουσιάστρια τη Λένα Αρώνη. Στο στούντιο, για να ενισχύσουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, θα βρίσκονται Νατάσα Μποφίλιου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιώργος Θεοφάνους, Μαρία Παπαγεωργίου, Σμαράγδα Καρύδης, Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου και Λένα Παπαληγούρα. Σε ζωντανές συνδέσεις, θα είναι μαζί η Ξένια Καλογεροπούλου και η ομάδα «Φλου» και τα μέλη της Βερόνικα Δαβάκη, Ελένη Δαφνή, ο Δημήτρης Μαγγίνας, η Ροζαλία Μιχαλοπούλου και ο Αλέξανδρος Πέρρος.
Επίσης στον ενημερωτικό μαραθώνιο συμμετέχει και η Ελληνική Ραδιοφωνία. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ τροποποιώντας  το πρόγραμμά τους όλη την ημέρα θα παρουσιάζουν την ιστορία, τις δράσεις, τα προσωπικά βιώματα, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, που επί 24 χρόνια γράφουν την πορεία του "Χαμόγελου".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου