" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.1.20

Η πίττα των κατηχητικών Καλαμάτας

Παρουσία πλήθους κόσμου και των παιδιών των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων της Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλόπιττας του γραφείου Νεότητος της μητροπόλεως Μεσσηνίας. 
Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο νεότητος της μητροπόλης, απέναντι από το ναό της Υπαπαντής.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παιδική χορωδία της σχολής Βυζαντινής Μουσικής και την παρουσίαση του προγράμματος σπουδών της παιδικής χορωδίας υπό του κ. Κωνσταντίνου Σιάχου, διευθυντού της σχολής, αλλά και την παρουσίαση της νέας δασκάλας των παιδιών κ. Παρασκευής Λουμίτη, η οποία διευθύνοντας τη χορωδία  απέδωσε επίκαιρα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων. Στη συνεχεία προβλήθηκε σύντομο βίντεο με την ιστορία της Βασιλόπιτας και ακολούθησε ανάγνωση επίκαιρου χρονογραφήματος.
Την εορτή έκλεισε ο πρωτοσύγκελλος της μητροπόλης Μεσσηνίας π. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και προσέφερε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου