26.1.20

Εκπομπές με ρεπορτάζ εκτός ειδήσεων

Με τον τίτλο «η ζωή αλλιώς» η ΕΡΤ-1 εντάσσει στο πρόγραμμά της μία ακόμη εκπομπή ταξιδιού και λόγου.  Κάθε Σάββατο και Κυριακή η Ίνα Ταράντου θα ταξιδεύει και θα παρουσιάζει τη «Ζωή αλλιώς».
Δεν έχει σημασία πού ακριβώς. Θα παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων που οι πράξεις τους δείχνουν αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα.
Θα μεταφέρει το συναίσθημα: Πάνω στο κάστρο της Σκύρου, στην κορυφή του Χελμού μετρώντας τα άστρα, στο παιάνισμα των φιλαρμονικών στα καντούνια της Κέρκυρας το Πάσχα, φτάνοντας μέχρι το Κάβο Ντόρο, περπατώντας σε ένα τεντωμένο σχοινί πάνω από το φαράγγι του Αώου στην Κόνιτσα.
Στην πρεμιέρα, το Σάββατο στις 6.15μμ τίτλος της εκπομπής θα είναι «Εύβοια: Εκεί στο Νότο», ενώ την Κυριακή (ίδια ώρα) το θέμα είναι «η ζωή τον χειμώνα στο νησί» της Σκύρου.

*** Τα κανάλια ενισχύουν τον τομέα ρεπορτάζ, εκτός δελτίων ειδήσεων. Στις 11 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα το «Special report» στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή των Τάσου Τέλλογλου και Αντώνη Φουρλή θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις δώδεκα παρά (11.45μμ), αμέσως μετά τις «Άγριες Μέλισσες». Πρόκειται για μια εκπομπή έρευνας μεγάλων θεμάτων της επικαιρότητας με τη συνδρομή των δημοσιογράφων του ενημερωτικού τομέα του ΑΝΤ1, με οδοιπορικά στην Ελλάδα και τον κόσμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου