27.3.20

Είναι πολλά τα ...λεφτά για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού Κυριάκο!

Η απόφαση δίνει 11 εκατομμύρια ευρώ την στιγμή που δεν υπάρχουν Γάντια και μάσκες ..στα νοσοκομεία !

Είδα με ενδιαφέρον την απόφαση που υπογράφει ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου   Γρ. Δημητριάδης, για τη δέσμευση πίστωσης 11 εκατομμύρια ευρώ που θα κατευθυνθούν στην υλοποίηση επικοινωνιακής εκστρατείας αναφορικά με τα μέτρα πρόληψης κατά του νέου κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, στην απόφαση σημειώνεται:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους έντεκα εκατομμυρίων ευρώ (11.000.000,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Ειδικός Φορέας 1023- 611-0000000, λογαριασμός 2420906001, οικ. έτους 2020, για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19».
Θα μου πεις χρειαζόταν η δαπάνη, χρειαζόταν και η καμπάνια ενημέρωσης. Φυλλάδια, διαφημιστικά σποτ, ενημερωτικά κλπ. Καμία αντίρρηση, αλλά επειδή πολλά σποτ έγιναν αφιλοκερδώς (έτσι μας λένε πχ ηθοποιοί) τα λεφτά είναι πολλά δεν πρέπει να μάθουμε προς τα που θα πάνε όλα αυτά, ακριβώς τις δαπάνες, να γίνει ένας προϋπολογισμός και ένας απολογισμός για να μάθουμε τι γίνεται;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου