11.11.12

ΒΟΥΛΗ: Gavello, Rolex, κασετόφωνα και...εκτελέσεις !!!

 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα-
Η παράσταση συνεχίζεται σήμερα !!!
Την ώρα που η χώρα ζει τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας της και οι πολίτες βιώνουν τα πιο επώδυνα μέτρα της τελευταίων δεκαετιών, στην Ολομέλεια της Βουλής παίζεται το θέατρο του παραλόγου με ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία.
Στην διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στο Κοινοβούλιο την παράσταση έκλεψε η τοποθέτηση- «προειδοποίηση» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη.
Από το...μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ στο ειδικό δικαστήριο ή... θάνατος.
«Να παρακαλάτε εσείς που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικά δικαστήρια παρά να βρείτε το τέλος του πρέσβη του ΗΠΑ στη Λιβύη » είπε από το βήμα της Βουλής και όλοι αρχικά έμειναν άφωνοι.
Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της κυβέρνησης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή του Βουλευτή.
«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά. «Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τα λεγόμενα του Στάθη Παναγούλη κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή»
Εκτός από πολεμικό το κλίμα στη Βουλή είχε και...life style! 
Ο βουλευτής της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφέρει το σκηνικό με το ROLEX ρολόι του και και πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε στα πρακτικά άρθρο του iefimerida.gr με το δακτυλίδι της Ελένης Ζαρούλια.
«Μην μου λέτε εμένα για rolex. Δείτε το gavello της Ζαρούλια. Δύο μπουτίκ υπάρχουν στην Ελλάδα Very Gavello, μία στη Μύκονο και μία στη λαϊκή γειτονιά στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι!»
Η Ελένη Ζαρούλια πήρε το λόγο και απάντησε «Ήρθα να κάνω πολιτική και όχι πολιτικαντισμό. Τις κατινιές τις αφήνω για τα άλλα κόμματα»
Αλλά και ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλη προσπάθησε να κλέψει την παράσταση.
 'Εβγαλε κασετοφωνάκι στη Βουλή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο και μάλιστα μέσω…μικροφώνου τις έβαλε να ακουστούν στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Και σήμερα ...iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου