17.8.14

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ - Μόνο του σε φουσκωτό σκάφος επί πολλές ώρες 6χρονο κοριτσάκι όταν ο πατέρας του έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε

Μόνο του σε ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος στην Κορώνη Μεσσηνίας βρέθηκε ένα εξάχρονο κορίτσι όταν ο 50χρονος πατέρας του πνίγηκε στην περιοχή Περούλια.

Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Κορώνης ενημερώθηκε για τον εντοπισμό πτώματος αγνώστου άνδρα στην περιοχή «Περούλια» Κορώνης Μεσσηνίας, από διερχόμενο σκάφος το οποίο και ανασύρθηκε στην ακτή.
Παράλληλα, οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι.

Στην περιοχή έσπευσε άμεσα πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες. 
Τελικά το σκάφος με την ανήλικη, η οποία είναι καλά στην υγεία της αν και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, εντοπίστηκε στην περιοχή «ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ» Κορώνης από λουόμενους.
Οι αιτίες κάτω από τις οποίες ο 50χρονος βρέθηκε στη θάλασσα είναι άγνωστες, ωστόσο τα επικρατέστερα σενάρια τον θέλουν ή να ένιωσε ζάλη ή να υπέστη καρδιακό επεισόδιο ή να έχασε τις αισθήσεις του. 
Το ανήλικο κορίτσι, ηλικίας έξι ετών, παρελήφθη από οικείους της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.
Η σορός, αναγνωρίσθηκε από συγγενείς του άτυχου άντρα ενώ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου