21.8.14

Ναύπλιο: Ένταση ανάμεσα στην αρραβωνιαστικιά του 39χρονου και τον Αλέξη Κούγια

Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια του Ναυπλίου όπου οδηγήθηκαν ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του προκειμένου να απολογηθούν.

Όταν η αρραβωνιαστικά του 39χρονου θύματος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους γονείς του συντρόφου της τους επιτέθηκε φραστικά ενώ από τα πυρά της δεν γλίτωσε και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του πατέρα και της μητέρας του 39χρονου.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά το περιστατικό σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο 75χρονος έχει μετανειώσει για το έγκλημά του προσθέτοντας ότι δεν ευσταθούν τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο ότι είχε σχεδιάσει από το Πάσχα τη δολοφονία του γιου του. «Ο πατέρας πριν από ένα μήνα είχε ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα και είχε κάνει συγκύριο το θύμα» υποστήριξε ο κ. Κούγιας. Συνεχίζοντας στις δηλώσεις του χαρακτήρισε το έγκλημα «να μην σου χτυπήσει ο διάβολος την πόρτα» κάνοντας λόγο για δράμα της οικογένειας.

Από την πλευρά της η δικηγόρος της αρραβωνιαστικιάς του 39χρονου, που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, δήλωσε ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπεραστπιστούμε τη μνήμη του 39χρονου που προσβάλλεται».

Οι απολογίες των γονέων του 39χρονου έχουν ολοκληρωθεί με τη μητέρα να απολογείται για περίπου 1 ώρα και ο πατέρας μόλις 30 λεπτά και έτσι πλέον αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την ποινική τους μεταχείριση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου