21.8.14

Διπλή δολοφονία στην Μάνη: Γεμάτο καραμπίνες και απειλές το προφίλ των δραστών στο facebook

«Χαιρετώ τον μελλοντικό δολοφόνο» είχε σχολιάσει φίλη τού ενός, πριν από μερικούς μήνες

 Φωτογραφίες με καραμπίνες, χρηματικά ποσά αλλά και «ακροδεξιά» σύμβολα κοσμούν τα δύο προφίλ στο Facebook και των δύο 19χρονων που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών στην περιοχή της Καρδαμύλης, με κίνητρο μία συναλλαγή λίγων εκατοντάδων ευρώ για αγορά αναβολικών ουσιών.

Οι δύο νεαροί ήσαν συμμαθητές σε λύκειο της Καλαμάτας και θαμώνες του ίδιου
γυμναστηρίου. Ο πρώτος εξ αυτών προέρχεται από αγροτική οικογένεια και ο δεύτερος από διαζευγμένη οικογένεια ενώ ο πατέρας του, που ήταν μηχανικός, παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο ένας 19χρονος δηλώνει από το 2012 «λοχίας» στην …Εθνική Ακαδημία του FBI!

Στα προφίλ τους επιδεικνύουν την εκγύμνασή τους αλλά και τα όπλα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα δίπλα σε μία φωτογραφία που δείχνει τουλάχιστον τρία πυροβόλα όπλα ο ένας εξ αυτών προχωρεί, στις 7 Μαΐου 2014, σε συνομιλία με κάποιον που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ομερτά» σχετικά με την διατρητική ικανότητα των καλάσνικοφ και άλλων όπλων. Ο ένας από τους δράστες αναφέρει επίσης ότι «κάτι που…νες Καλαματιανούς τους τρυπάνε όλα».

Ενδεικτικό είναι ακόμη ότι σε άλλη ανάρτηση ενός εκ των δραστών -την ημέρα της γιορτής του- μία φίλη του, τού αναφέρει «χρόνια πολλά μελλοντικέ δολοφόνε».

Σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα προχωρήσει το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ. 
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου