Ήρθε στην Κρήτη με το πολυτελέστατο ιδιωτικό του αεροσκάφος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα... 
Ταξίδεψε στις κρητικές θάλασσες με την πολυτελή θαλαμηγό του η αξία της οποίας ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια ευρώ... Ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουκούλεια γεύματα για εκείνον και την παρέα του... Φεύγοντας όμως από το νησί φαίνεται πως πήρε ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δώρο...
Ο σεΐχης Mansour bin Zayed Al Nahyan και αναπληρωτής πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μαζί με τις δεκάδες αποσκευές του φόρτωσε και στο learjet του οχτώ ... κότες, πιθανότατα αλανιάρες!

Φαίνεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς"
Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου συνταξίδευε με οχτώ καφέ κότες ζωντανές τις οποίες είχαν τοποθετήσει σε τελάρα ανά δύο και τις έβαλαν στο Ι.Χ. αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε χθες το μεσημέρι από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό το Αμπού Ντάμπι!

Υπάλληλοι του αερολιμένα που έδωσαν τις πληροφορίες στην εφημερίδα, έτριβαν τα μάτια τους βλέποντας το ζωντανό φορτίο να εισέρχεται στο πολυτελές αεροπλάνο. Όπως είπαν «οι κότες ήταν σε τελάρα των σταφυλιών ζωντανές. Αρχικά βρίσκονταν σε ένα βαν που μετέφερε τις αποσκευές του σεΐχη και των φίλων του. Στη συνέχεια υπάλληλοι της ασφάλειάς του τις έβαλαν στο αεροσκάφος».

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν το...πακέτο περιελάμβανε και τον ...κόκορα !


Πηγή: Πατρίς