21.8.14

Σοκ από από την αυτοκτονία 40 χρονου άνεργου στο Βόλο

Ούτε 24ωρο δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί από την αυτοκτονία για λόγους κατάθλιψης και μοναξιάς υπερήλικα, έφεδρου αξιωματικού και η πόλη θρηνεί την απώλεια ενός ακόμη Βολιώτη ηλικίας 40 ετών, που έβαλε τραγικό επίλογο στη ζωή του.
Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός χθες στις 15.15 το μεσημέρι από την αδερφή του που τον επισκέφτηκε μετά την εργασία της για να δει εάν είναι καλά. Ο 40χρονος, που ήταν μόνος, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Το πρωί ή προχθές αργά το βράδυ όπως εικάζεται, ο 40χρονος έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο με το σεντόνι του και κρεμάστηκε από το φεγγίτη της κουζίνας.
Σοκαρισμένη η αδερφή του κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στον τόπο απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
Στο μεταξύ οι λόγοι για τους οποίους ο νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του δεν είναι γνωστοί. Ο αυτόχειρας δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγεί γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Ηταν άνεργος όπως αναφέρθηκε, για μικρό όμως χρονικό διάστημα. Την προηγούμενη της αυτοκτονίας είχε συναντηθεί με φιλικά του πρόσωπα.
Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου