23.8.14

Ορκίσθηκε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Καλαμάτας


Στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και του νέου Δ.Σ. του Δήμου Καλαμάτας που προέκυψε από τις εκλογές του Μαίου για την επόμενη 5ετία και αναλαμβάνει τις τύχες του δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου .
Στην τελετή έδωσαν το παρών ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, οι βουλευτές του νομού Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης , η Γ.Γ του ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου δήμαρχοι των υπολοίπων δήμων της Μεσσηνίας καθώς και πλήθος κόσμου και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων

 Οι παρατάξεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που αναλαμβάνει την 1η Σεπτέμβρη, είναι έξι, του Παναγιώτη Νίκα, του Μανώλη Μάκαρη, του Δημήτρη Οικονομάκου, του Θόδωρου Μπρεδήμα, του Μιχάλη Αντωνόπουλου και του Γιώργου Δημητρούλια.
Μετά την τελετή ο Μητροπολίτης διάβασε το μήνυμα του προσκεκλημένου του δημάρχου, Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, ενώ ο ίδιος κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να εργαστεί με ενότητα και αλληλεγγύη και προς την ίδια κατεύθυνση.
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, τόνισε ότι ο Παναγιώτης Νίκας έκανε την Καλαμάτα καλύτερη απ’ ότι ήταν πριν αναλάβει και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα την κάνει ακόμη καλύτερη, με τη βοήθεια της κυβέρνησης και του ίδιου σε ό,τι αφορά τις αρμοδιότητές του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου