22.8.14

Π. Κατσίβελας: Στον Εισαγγελέα πρώην Διοικητές Νοσοκομείων για κακοδιαχείριση

Αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν μέλη πρώην διοικήσεων νοσηλευτικών ιδρυμάτων που ανήκουν στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια για οικονομική κακοδιαχείριση, όπως αποκάλυψε χθες, ο απερχόμενος Διοικητής της Παναγιώτης Κατσίβελας, στην τελευταία συνέντευξη που παρεχώρησε με αυτή του την ιδιότητα, καθώς ως γνωστόν, αποχωρεί αφού εξελέγη Δήμαρχος Τριφυλίας.
Ο κ. Κατσίβελας, στο σύντομο απολογισμό της διετούς θητείας του στη θέση του Διοικητή, ανέφερε, πως οι συνεργάτες του, το επόμενο διάστημα, εκτός των άλλων έχουν να διαχειριστούν σοβαρές υποθέσεις που αφορούν κακοδιαχείριση από πρώην Διοικητές και μέλη διοικήσεων, σε τουλάχιστον τέσσερα νοσηλευτικά ιδρύματα.
 Μάλιστα, έχουν ήδη διενεργηθεί ΕΔΕ και έχουν κληθεί συγκεκριμένα πρόσωπα σε απολογία για όλες αυτές τις περιπτώσεις και οι φάκελοι έχουν ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα, ενώ υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις, που βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης. 
«Ένας από τους βασικούς μας στόχους όταν αναλάβαμε ήταν να εξυγιάνουμε το δημόσιο σύστημα υγείας, γι’ αυτό και φαινόμενα διαφθοράς μας βρήκαν αντίθετους. 
Σύντομα θα δοθούν στοιχεία για συγκεκριμένες περιπτώσεις, αφού πρώην μέλη διοικήσεων θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και στη δικαιοσύνη», αποκάλυψε ο κ. Κατσίβελας.

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου