12.2.10

"Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στο καθεστώς συνταξιοδότησης για όσους έχουν θεμελιωμένα και ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα έως το 2013"

"Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στο καθεστώς συνταξιοδότησης - όριο ηλικίας, τρόπος υπολογισμού - για όσους έχουν θεμελιωμένα και ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα έως το 2013", διευκρινίζει σε σχετική ανακοίνωση η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ο υφυπουργός κ. Γιώργος Κουτρουμάνης θεωρούν επιζήμια για τους ίδιους τους εργαζομένους, αλλά και για τα οικονομικά των Ταμείων, τη σύγχυση, που εξακολουθούν κάποιοι να δημιουργούν.
"Επειδή, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις μας, εξακολουθούν ορισμένοι να κινδυνολογούν και να εξωθούν εργαζομένους στην πρόωρη συνταξιοδότηση, επαναλαμβάνουμε ότι καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στο καθεστώς συνταξιοδότησης - όριο ηλικίας, τρόπος υπολογισμού - για όσους έχουν θεμελιωμένα και ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα έως το 2013". "Οι εργαζόμενοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα και μετά τη ψήφιση του νέου νόμου να ασκήσουν το δικαίωμά τους με το καθεστώς που ισχύει σήμερα", επισημαίνεται στην ανακοίνωση

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου