9.2.10

«Καλλικράτης» - Άρχισαν τα…. όργανα

Σε ειρηνική κινητοποίηση προχώρησαν χθές κάτοικοι και φορείς του δήμου Βελβεντού Κοζάνης, οι οποίοι ζητούν να παραμείνει ο Δήμος τους ανεξάρτητος και να μην συνενωθεί με άλλους δήμους της περιοχής.
Οι διαμαρτυρόμενοι, με επικεφαλής τη Δημοτική αρχή, συγκεντρώθηκαν κοντά στη γέφυρα της λίμνης Πολυφύτου, στην εθνική οδό Κοζάνης - Λάρισας, στις 12 το μεσημέρι και παρέμειναν εκεί για δύο ώρες, χωρίς όμως, να κλείσουν το δρόμο.
Μιλώντας ο δήμαρχος Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου, ανέφερε ότι «περισσότερα από 2.500 άτομα συμμετείχαμε σήμερα στην ειρηνική αυτή διαμαρτυρία, χωρίς να κλείσουμε τους δρόμους, αλλά να ενημερώσουμε τους περαστικούς, τα ΜΜΕ και τους ιθύνοντες που θα αποφασίσουν για τον “Καλλικράτη”, ότι ο δήμος μας πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητος» και πρόσθεσε ότι ο δήμος Βελβεντού είναι ένας «εύρωστος» και «ιστορικός» Δήμος. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού, Πάρις Κουκουλόπουλος, Γιάννης Βλατής και Γιώργος Κασαπίδης, εκπρόσωπος του νομάρχη Κοζάνης, καθώς και πρόεδροι φορέων και ενώσεων της περιοχής

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου