" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.2.10

Ισόβια κάθειρξη σε 48χρονο για τη δολοφονία 62χρονης

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 48χρονος τυπογράφος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την εν ψυχρώ δολοφονία 62χρονης με την οποία είχε οικονομικές διαφορές.Το περιστατικό έγινε τον Οκτώβριο του 2008 μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στα "Λουλουδάδικα".
Απολογούμενος ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε πέσει θύμα τοκογλύφων. Όπως είπε, επί οκτώ χρόνια δανειζόταν χρήματα, πληρώνοντας 5% τόκο το μήνα. Λόγω των σωρευμένων χρεών και της φορτικής πίεσης που δεχόταν για να τα τακτοποιήσει «θόλωσε» το μυαλό του.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 48χρονος χτύπησε με πτυοσκάπανο τη γυναίκα στο κεφάλι, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό της. Ακολούθως πέταξε τα ρούχα του σε κάδο απορριμμάτων, τοποθετώντας το πτώμα σε χαρτοκιβώτιο το οποίο έδεσε με ταινίες, έχοντας αρχικό σκοπό να το εξαφανίσει. Στη συνέχεια, όμως, μετάνιωσε και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου