" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.5.10

10 χρόνια φυλάκιση σε ….μάνα που εξέδιδε την 12χρονη κόρη της

Σε φυλάκιση δέκα χρόνων καταδικάστηκε μια 41χρονη μητέρα, επειδή εξωθούσε στην πορνεία τη 12χρονη κόρη της. Η μητέρα, από το Χόμπαρτ της Τασμάνιας, έκλεινε η ίδια τα ραντεβού σε δωμάτια ξενοδοχείων, όπου πήγαιναν οι "πελάτες" της ανήλικης κόρης της.Μαζί με τον σύντροφό της, Γκάτι Τζον Ντεβάϊν, έβαζαν μικρές αγγελίες σε τοπικές εφημερίδες, στις οποίες, όμως, αναφερόταν ότι η εκδιδόμενη είναι 18 χρόνων Η εκπόρνευση της 12χρονης συνεχίστηκε και στο σπίτι του Ντεβάϊν. Μέσα σε ένα μήνα, η 12χρονη κοπέλα φέρεται να έκανε έρωτα με πάνω από εκατό άνδρες. Όσοι δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό πλήρωναν 50 δολάρια έξτρα….. Το κορίτσι προσεβλήθη από σεξουαλικές ασθένειες. Τα προφυλακτικά τα προμήθευε η μητέρα, η οποία μοιραζόταν τα κέρδη μαζί με τον φίλο της.
Ενώπιον του δικαστηρίου η μητέρα παραδέχτηκε την ενοχή της, τόνισε ωστόσο ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Η δικηγόρος της μητέρας πρόσθεσε ότι η γυναίκα είναι εξαρτημένη από ναρκωτικά και πάσχει από κατάθλιψη. Νωρίτερα και ο φίλος της είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών.
Τα δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων αναφέρουν, επίσης, ότι σε λίγες βδομάδες πρόκειται να περάσει από δίκη κι ένας βουλευτής του Κοινοβουλίου της Αυστραλίας. Φέρεται να ήταν ένας από τους πελάτες της ανήλικης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου