13.5.10

Σε λειτουργία το "Costa Navarino" στις 20 Μαΐου

Σε λειτουργία τίθεται στις 20 Μαΐου το τουριστικό συγκρότημα "Costa Navarino" της εταιρίας ΤΕΜΕΣ του εφοπλιστή Βασίλη Κωνσταντακόπουλου στην ΠΟΤΑ Μεσσηνία, μια τουριστική επενδύση ύψους 550 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα εγκαινιάζεται μέρος αυτής της επένδυσης, το 'Navarino Dunes", το οποίο αναπτύσσεται σε μία περιοχή έκτασης 1.300 στρεμμάτων με παραθαλάσσια πρόσοψη ενός χιλιομέτρου αμμώδους παραλίας στο Ιόνιο Πέλαγος. Τα δύο πολυτελή ξενοδοχεία στο "Navarino Dunes" ("Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection" και "Westin Navarino Dunes Resort") που θα είναι διαμορφωμένα σε συγκροτήματα με βίλες, βρίσκονται κοντά στις πόλεις της Πύλου, Χώρας και Γαργαλιάνων, περίπου μισή ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και με οδική πρόσβαση από την Αθήνα…..
Το "Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection" θα περιλαμβάνει 321 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 142 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Το "Westin Navarino Dunes Resort" θα διαθέτει 445 δωμάτια πολυτελείας και σουίτες με 123 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Η "Costa Navarino" είναι ένας νέος πολυτελής προορισμός στην Μεσόγειο, σε μια έκταση 10.000 στρεμμάτων. Είναι μια καταπράσινη περιοχή με λόφους και βουνά, που πλαισιώνεται από προστατευμένους κολπίσκους, μαγευτικές παραλίες και κοιλάδες με ελαιόδεντρα και αμπελώνες.
Με αφορμή αυτή την επένδυση η αεροπορική εταιρία "Aegean Airlines" προσθέτει από αύριο στο πρόγραμμα εσωτερικών πτήσεων της το δρομολόγιο Αθήνα προς Καλαμάτα με μια πτήση την ημέρα, ενώ από τις 20 Μαΐου η αεροπορική σύνδεση των δύο πόλεων θα γίνεται δύο φορές ανά ημέρα.-

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου