11.5.10

Πα- ΤΕΡΑΣ βίαζε την 7χρονη κόρη του

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας την υπόθεση βιασμού ενός 7χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα.
Όλα ξεκίνησαν πριν 15 ημέρες, όταν η δασκάλα του ιδιωτικού σχολείου όπου παρακολουθεί μαθήματα το κοριτσάκι παρατήρησε ότι αιμορραγούσε από τα γεννητικά της όργανα.
Η δασκάλα ενημέρωσε τη μητέρα της 7χρονης, η οποία πήγε άμεσα το παιδί της στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας προκειμένου να εξεταστεί. Οι γιατροί διαπίστωσαν σημάδια βιασμού, η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση…..
Το τοπικό αστυνομικό τμήμα σχημάτισε δικογραφία κατά του πατέρα του παιδιού και την διαβίβασε στην εισαγγελία, μαζί με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο οποίος αποφάνθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι όντως το 7χρονο κοριτσάκι έχει πέσει θύμα βιασμού.
Ο πατέρας, που φέρεται να είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Πρόκειται για έναν άνδρα 45 ετών, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι άνεργος.
Zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου