14.5.10

Δύο αυτοκτονίες στην Αττική για οικονομικά προβλήματα

Δύο αυτοκτονίες κατέγραψε χθες το αστυνομικό δελτίο, σε Παλαιό Φάληρο και Αγιο Στέφανο. Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη φούρνου και έναν μηχανικό αυτοκινήτων, που βρέθηκαν νεκροί. Τον αρτοποιό στο Παλαιό Φάληρο βρήκε κρεμασμένο στην αποθήκη του καταστήματος η σύζυγός του, η οποία από το θέαμα που αντίκρισε υπέστη σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος αρτοποιός αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα, τα οποία τον είχαν καταβάλει τόσο ψυχολογικά όσο και επαγγελματικά…… Ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία στο πτώμα του αυτόχειρα αποφάνθηκε πως πρόκειται για καθαρή υπόθεση αυτοκτονίας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Επίσης χθες το πρωί σε ερημική περιοχή του Αγίου Στεφάνου βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ένας ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων. Οπως διαπιστώθηκε, ο 48χρονος άντρας είχε αυτοπυροβοληθεί με πιστόλι, αρχικά στη θωρακική χώρα και στη συνέχεια στο κεφάλι. Για τον μηχανικό αυτοκινήτων είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τον αδελφό του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αυτόχειρας είχε αφήσει γράμμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του αδελφού του, στο οποίο ζητούσε συγγνώμη για την πράξη του και παράλληλα εξηγούσε τους λόγους της αυτοχειρίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι λόγοι που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 48χρονο μηχανικό αυτοκινήτων ήταν προσωπικά αλλά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία στο πτώμα του άτυχου άντρα αποφάνθηκε πως πρόκειται για αυτοκτονία, παρά τα δύο τραύματα στη θωρακική και κεφαλική χώρα. Και σε αυτή την περίπτωση την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου