13.5.10

Έλληνας δάσκαλος στη Γερμανία ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Έλληνας δάσκαλος που δίδασκε στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο στην πόλη Βούπερταλ, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά πέντε μαθήτριες ηλικίας από 6-12 χρονών. Παρ όλ΄ αυτά παρέμεινε στη θέση του και συνέχισε να διδάσκει! Μόνο μετά από παρέμβαση και διαμαρτυρία των γονέων στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ έγινε δυνατή η απομάκρυνση του δασκάλου από το σχολείο.
Όπως έχουν καταθέσει τα θύματα, ο δάσκαλος μετά το πέρας των μαθημάτων, δήλωνε πρόθυμος να βοηθήσει τις μαθήτριες στην μελέτη τους και αντί αυτού, ασελγούσε πάνω τους….
Οι γονείς, σύμφωνα με την εφημερίδα Eξπρές Βούπερταλ, είναι εξαγριωμένοι διότι έχουν δει τον συγκεκριμένο δάσκαλο να απασχολείται στο Συντονιστικό Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας το οποίο βρίσκεται στο κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ. O ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Σύμφωνα πάντα με την γερμανική εφημερίδα, ερωτήσεις προς την Συντονίστρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Μαρία Λαζαρίδου, για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος δάσκαλος απασχολείται στην υπηρεσία του Συντονιστικού Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν απαντήθηκαν. Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου