11.4.11

Καρατζαφέρης: Θα διώξω 1.7 εκ .λαθρομετανάστες !

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Μέσα σ’ ένα χρόνο από τη στιγμή που θα έρθουμε στην εξουσία θα διώξουμε 1,7 εκ. λαθρομετανάστες» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο, στη Λάρισα, προειδοποιώντας μάλιστα ότι θα βυθίζει σωρηδόν τα πλοία με λαθρομετανάστες!
«Με ρωτούν πως το κάνω αυτό. “Όπως ήρθαν, έτσι θα τους διώξουμε” τους απαντώ» πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης σε ένα… ντελίριο ξεσπάσματος κατά των αλλοδαπών στη χώρα μας, στους οποίους μάλιστα απευθύνθηκε σε δεύτερο πρόσωπο στη συνέχεια: «Βολευτείτε όσο είναι στην εξουσία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί όταν έρθει ο ΛΑΟΣ στα πράγματα -την πρώτη κιόλας μέρα- πλοίο που θα διέρχεται εθνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται»!
«Μιλούσα στον Παπανδρέου για ΑΟΖ και νόμιζε ότι αναφερόμουν σε εξωγήινους»!
Επίθεση, όμως, και στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Αναφερόμενος στο θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), για την οποία -όπως τόνισε- ο ίδιος κρούει το καμπανάκι του κινδύνου εδώ και καιρό, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι όταν αναφέρθηκε σε αυτήν έναντι του κ. Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός νόμιζε ότι… μιλούσε για… εξωγήινους!
«Πήγα στον πρωθυπουργό και του μίλησα για την ΑΟΖ. Με κοίταζε λες και του μιλούσα για εξωγήινους! Ρωτούσε το διπλανό του, τον κ. Βαληνάκη, τι εννοώ και τι είναι αυτή η ΑΟΖ» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με αυστηρό ύφος.
«Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά πολιτική. Υπάρχει εθνική πολιτική. Οσάκις το έθνος είχε μεγάλους ηγέτες έκανε θαύματα» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου